Tip a friend

Objektit

Tarjoamme objektit tuotteistamme suunnittelijoiden käyttöön projekti- tms. kohteissa.
Tiedostot löytyvät seuraavissa muodoissa:

• 3DS
  • DWG
  • IGS
  • STL

Kaikki tiedostot ovat ladattavissa mediapankistamme. Mediapankin käyttö vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Voit pyytää salasanaa lähettämällä sähköpostia: marketing@dansani.dk

Käytäthän kielenä englantia ja kuvaile lisäksi lyhyesti mihin käyttöön tiedostot ovat tulossa.

Useimmin projekteissa käytettyjä Dansanin kylpyhuonekalusteobjekteja voit ladata myös suoraan täältä: http://www.laattapiste.fi/ammattilaiset/palvelut/suunnittelijan-tyokalut

Jos et löydä tarvitsemaasi, tai sinulla on lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä Laattapisteen markkinointiin:
Laattapiste Oy, Mestarintie 5, 01730 Vantaa, p. 09 878 031, sähköposti: markkinointi@laattapiste.fi