{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Klassisen hienostunut Venus LED-lamppu tarjoaa kauniin muotoilunsa ohella älykkäitä toimintoja, koten peilin valonohjauspaneelista säädettävä valon kirkkaus ja väri. Lamppua on myös saatavilla kattolamppuna ja useina eri väreinä.

Lamppujen avulla et luo pelkästään yhtenäisyyttä kalusteiden ja huoneen välillä, vaan luot samalla myös yhtenäisen kokonaisuuden.

Valo vaikuttaa terveytemme ja hyvinvointimme ohella todistetusti myös elämänlaatuumme. Siksi kodin valaisinten valinnassa on syytä olla kriittinen ja laatutietoinen. Keinovalo ei aina ole hyvää valoa.

Kannattaa etsiä miellyttävää päivänvaloa muistuttavaa valaistusta, jotta materiaalien ja ihon väri toistuvat mahdollisimman luonnollisesti.

Kun hankit valaisimet Dansanilta, sinun ei tarvitse kantaa huolta valon laadusta ja väristä. Voit olla varma, että valaisimen valo on tasaista ja se toistaa värit oikein riippumatta sen mallista tai sijoittelusta.

Kaikissa kylpyhuonevalaisimissamme on märkätiloihin tarkoitettu IP44-hyväksyntä.

Tekniset tiedot

Korkeus:

3,6 cm

Leveys:

10 cm

Syvyys/paksuus:

10 cm

Väri:

Kromia

Kelvin:

2100-6500K

Kevyt erittely:

6,3W LED

Energialuokka:

F

Tyyppi:

230V

Katkaisija:

Ilman katkaisija

IP luokka:

IP44

Lumen:

646

RA:

90

Tullimaksu:

9405403990

VVS nummer:

790112704

DB määrä:

1960386

Korkeus pakkaus:

5 cm

Leveys pakkaus:

20 cm

Syvyys pakkaus:

20 cm

Nettopaino:

590 g

Bruttopaino:

660 g

EAN:

5711112600297

Isometri

Download

Hoito-ohjeet

Download

Asennusohjeet

Download

3D-tiedosto - DWG-muoto

Download

3D-tiedosto - 3DS-muoto

Download

3D-tiedosto - SAT-muoto

Download

3D-tiedosto - IGS-muoto

Download

LED: valaistus

Kun ostat valaisimet Dansanilta, sinun ei tarvitse kantaa huolta valon laadusta ja väristä. LED-lamppumme on valikoitu tarkasti. Voit olla varma, että ne antavat tasaista valoa, joka toistaa värit oikein riippumatta lampun mallista tai sijainnista.

RA-indeksi

Ra-indeksillä ilmaistaa valon kykyä toistaa värejä oikein ja luonnollisesti. Se on tärkeä seikka esim. meikatessa, partaa ajaessa sekä eroteltaessa tummansinisiä ja mustia vaatteita toisistaan. Mitä korkeampi Ra-indeksi, sitä parempi värintoistokyky. Päivänvalon Ra-indeksi on 100.

Kelvin

Kelvin on valon värilämpötilan mittayksikkö, ja Kelvin-asteiden määrällä ilmaistaan valon väriä. Auringon Kelvin-luku (K) on noin 6500, kynttilänliekin noin 2700

Watti

Watti (W) on tehon fyysinen mittayksikkö. Teho on yksi watti, kun voimakone tuottaa tai kuormakone kuluttaa joulen energiaa sekunnissa. siis 1 W= 1J/s. Se voidaan laskea myös volttien ja ampeerien tuloksella; 1 W = 1 V * 1 A. Watti on SI-yksikkö ja sen on keksinyt James Watt.

IP-luokitus

IP (Ingress Protection) kertoo tuotteen kyvystä kestää vettä ja vierasesineitä. Ensimmäinen numero kertoo kiinteiden vierasesineiden sietokyvystä (pöly) ja toinen vedensietokyvystä.

Samankaltaisia ​​tuotteita