Product added to basket

  • Dansani FI Logo

Inspiraatio - Suihkukalusteet

Dansani suihkukalusteet

Suihkukaapit ja suihkuseinät jokaiseen makuun ja tarpeeseen

Dansani on paljon muutakin kuin vain kylpyhuonekalusteita. Valitsemalla suihkukaappimme ja suihkuseinämme saat kokonaisvaltaisen tilan, jossa suihku sulautuu kylpyhuoneen sisustukseen ja kokoon.

Kun valitset Dansani-suihkukalusteen, valitset samalla helposti puhdistettavan sekä kauniin ja kirkkaan lasipinnan. EasyCare on saksalainen, ympäristöä säästävä tuote, jonka riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius on sertifioinut OECD Guideline 2009:n mukaisesti. Kaikissa Dansani Air -suihkukalusteissa on vakiovarusteena kestävä ja ympäristöystävällinen EasyCare-käsittely, joka estää lian ja kalkkitahrojen kertymisen jopa 30 000 kuivauskerran jälkeenkin. Riittää, että lasi kuivataan pehmeällä liinalla käytön jälkeen, niin se näyttää yhtä upealta vielä vuosienkin päästä.

Tutustu Air- ja Match-sarjoihin ja pohja-altaalla varustettuihin suihkukaappeihin. Saat käsityksen mahdollisuuksista koon, muotoilun ja hinnan suhteen.

Dansani Air -suihku

Kevyen ilmavaa tyylikkyyttä ylellisistä ja laadukkaista materiaaleista

Lisätietoja tästä »

Dansani Match -suihku

Löydä täydellinen suihkuratkaisu kylpyhuoneeseesi

Lisätietoja tästä »

Dansani -suihkukaappi altaalla

Käytännöllinen ja laadukas kokonaisratkaisu täynnä toimivuutta

Lisätietoja tästä »

Tanskalaista muotoilua


Dansanilta saat kauniit ratkaisut kylpyhuoneeseen. Tuotteiden muotoilun lähtökohta on tanskalaisessa muotoilussa, toiminnallisuudessa, selkeydessä ja luonnollisuudessa.

Lue lisää tanskalaisesta muotoilusta täältä