Product added to basket

Inspiraatio

Täydellinen valaistus

Oikea valo on tärkeää hyvinvoinnille

Kylpyhuone on yleensä se tila, jonka kautta siirrymme uneen tai heräämme uuteen päivään. Siksi valolla on suuri merkitys hyvän olon kannalta. 

Dansanilta löydät riippu- ja kattovalaisimet, peili- ja peilikaappivalaisimet, valaistut altaat sekä ratkaisut kaappien ja laatikoiden epäsuoraan valaistukseen.  Niissä hyvinvointi ja työvalo ovat oikeassa tasapainossa. Se tarkoittaa, että valo on mahdollisimman luonnollista ja päivänvalon kaltaista.

Valaistusratkaisut on suunniteltu niin, että eri valonlähteet toimivat yhteen harmonisesti ja luonnollisesti. Dansani käyttää kaikissa valaisimissaan energiatehokkaita ja pitkäikäisiä LED-valoja.

Lue lisää valaistuksesta täältä

Kylve oikeanlaisessa valossa

Valo luo tunnelmaa

Valon säätö

Monissa peileissämme ja peilikaapeissamme on nyt mahdollisuus valon värilämpötilan säätöön ja himmentämiseen. Voit säätää valon väriä ja kirkkautta portaattomasti omien tarpeidesi ja päivärytmisi mukaisesti sisäänrakennetusta kosketuspaneelista.

Katso vasemmalla näkyvä video valon säätämisestä

Tanskalaista muotoilua


Dansanilta saat kauniit ratkaisut kylpyhuoneeseen. Tuotteiden muotoilun lähtökohta on tanskalaisessa muotoilussa, toiminnallisuudessa, selkeydessä ja luonnollisuudessa.

Lue lisää tanskalaisesta muotoilusta täältä