Product added to basket

  • Dansani FI Logo

Tuotteet

Tilan koko

Tilan koko – pieni, keskikokoinen vai suuri?

Mitä kylpyhuoneeseen mahtuu?

Yksikään kylpyhuone ei ole samanlainen. Onneksi. Erikokoiset tilat, kulmat ja nurkat on kyettävä hyödyntämään tarkasti, eikä se ole aina helppoa. Onneksi Dansanilta löytyy oikeat ratkaisut kaikenkokoisiin tiloihin.


Pieni tila

Muotoilun iloa pienessä koossa

Pikkuruinenkin tila voidaan hyödyntää tehokkaasti eikä lopputulos ole siltikään ahdas. Dansanilla sisustat pienenkin tilan tinkimättä toiminnallisuudesta tai valinnanvarasta.

Lisätietoja tästä »


Keskikokoinen tila

Kaikkea muuta kuin vain keskinkertaista

Intiimi vai avara tunnelma? Keskikokonen tila antaa sinulle runsaasti valinnanvaraa. Dansanin ratkaisuilla ja kalusteilla sekä pesualtailla ja suihkuilla voit sisustaa tilan vain muutamalla kalusteella ja luoda enemmän tilaa. Voit myös tehdä päinvastoin ja sisustaa toiminnallisen kokonaisuuden, joka on kätevä suurellekin perheelle.

Lisätietoja tästä »


Suuret tilat

Paljon tilaa innostua

Suuri kylpyhuone tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Monen käyttäjän talouteen voidaan valita esimerkiksi kaksoisallas, suuria laatikostoja ja paljon suihkutilaa. Sinä tiedät, onko toiveissasi avara ja ilmava huone vai runsaasti erilaista säilytystilaa. Oli toiveesi mikä vain, ratkaisun löydät täältä.

Lisätietoja tästä »

 

 

Toiminnallisuus


Vietät kylpyhuoneessa paljon aikaa joka päivä. Dansani haluaa tehdä elämästäsi helpompaa älykkäillä ja toiminnallisilla kylpyhuonekalusteilla.

Lue lisää toiminnallisuudesta täältä