Product added to basket

  • Dansani FI Logo

Tuotteet - Dansani -suihkukaappi altaalla

Tyylikkäät ja toiminnalliset suihkukaapit altaalla

Dansanin suihkukaapit altaalla on muotoiltu kaikkien muiden tuotteidemme suunnitteluperiaatteiden mukaisesti. Kaappien on oltava yksinkertaisia ja mukavia käyttää. Samalla niiden muotokielessä näkyvät tanskalaisen muotoilun tunnusmerkit.

Materiaalit ovat korkealaatuisia ja helposti puhdistettavia. Itse rakenne on tukeva, eikä muotojen puhtaudesta ja keveydestä ole tingitty. Saranat, tiivistelistat ja lasit ovat laadukkaita ja niiden asennus ja päivittäinen käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi.

Kun valitset Dansani-suihkukaapin altaalla, valitset samalla helposti puhdistettavan sekä kauniin ja kirkkaan lasipinnan. EasyCare on saksalainen, ympäristöä säästävä tuote, jonka riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius on sertifioinut OECD Guideline 2009:n mukaisesti. Kaikissa Dansani Air -suihkukalusteissa on vakiovarusteena kestävä ja ympäristöystävällinen EasyCare-käsittely, joka estää lian ja kalkkitahrojen kertymisen jopa 30 000 kuivauskerran jälkeenkin. Riittää, että lasi kuivataan pehmeällä liinalla käytön jälkeen, niin se näyttää yhtä upealta vielä vuosienkin päästä.

Suihkukaappi altaalla lisäksi meillä on myös muita malleja eri hintaluokissa ja malleissa, joten jokaiselle maulle ja tarpeelle löytyy jotain.

MUUT SUIHKUKAAPIT »

Tuotetietoa: Dansanin puolipyöreät ja nelikulmaiset suihkukaapit

 

Kaikki suihkukaapit on testattu ja ne täyttävät standardin EN 14428:2015 koskien karkaistua lasia, vakautta ja tiiviysluokkaa.

Lasi

EN 12150:n mukainen 6 mm karkaistu turvalasi, jossa EasyCarekäsittely. Takaseinä mattalasia.


Profilit

Alumiini kestävällä satiinianodisoidulla pinnalla, pohjaprofiili integroitu pohjaan.


SUIHKUALLAS

Valumarmoria, etuosa mattavalkoista alumiinia, maksimikuormitus 140 kg. 90 mm kaato, viemäriaukko kannella ja ritilällä, helppo puhdistus. Mukana 90 cm flex-letku Ø 40 mm. 5 säädettävää jalkaa, 20 mm säätö tasapainottaa sijoitusta epätasaiselle alustalle.


LIUKUOVI

Tuplapyörien ansiosta ovi kulkee ongelmitta. Ruostumattomat teräskuulalaakerit kromatussa messinkikotelossa. Kaksi ovea sujuvaan kulkemiseen. Helppo säätää korkeutta edestä. Viputoiminto edessä helpottaa puhdistamista lasipintojen välistä.


VEDIN/LIITOKSET

Vedin on kromattua sinkki-alumiinia. Profiilin päätytulpat ja eri liitokset ovat kiiltävää kromia.


TIIVISTELISTAT

Ovessa läpinäkyvät PVC-listat, jotka on helppo vaihtaa kulumisen myötä.


PAKKAUS

Takaseinä, etulasi ovella, pohja, etuosa säädettävillä jaloilla.


TAKUU

Dansani myöntää kaikille malleille 10 vuoden tuotantovirhetakuun.

 

Asennusmitat

Mitat ja tuotetiedot

Asennusohjeet

   
D033 Hoito-ohje suihkukaapit
D057 2202, puolipyöreä suihkukulma liukuovilla
D058 1201, kulmikas suihkukaappi liukuovilla

Tanskalaista muotoilua


Dansanilta saat kauniit ratkaisut kylpyhuoneeseen. Tuotteiden muotoilun lähtökohta on tanskalaisessa muotoilussa, toiminnallisuudessa, selkeydessä ja luonnollisuudessa.

Lue lisää tanskalaisesta muotoilusta täältä