Kuvastot

DANSANI MIDO

DANSANI MIDO+

DANSANI YOU

DANSANI LUNA

DANSANI CALIDRIS

Dansani Hinnasto

Dansani Match/XXL

Dansani GBBE

Dansani Valaistus

TERVETULOA KAUNEUDEN JA TOIMIVUUDEN UNIVERSUMIIN

Kylpyhuoneiden inspiraatiomaailmamme avautuu useissa kauniissa kuvastoissa, joista jokainen on omistettu ainutlaatuisille tuotevalikoimillemme. Kun avaat kuvastomme, astut mahdollisuuksien maailmaan, jossa unelmiesi kylpyhuone muotoutuu.

Luettelomme ovat täynnä kaikkea, mitä tarvitset luodaksesi kylpyhuoneen, joka kuvastaa henkilökohtaista tyyliäsi. Tyylikkäistä kaapeistamme kauniisiin peileihimme löydät valintojen aarreaitan. Se on oppaasi, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisen kylpyhuoneen.

Löydät runsaasti inspiraatiota myös kuvastostamme, jossa käsittelemme kylpyhuoneen suunnittelun monia näkökohtia. Katalogit ovat täynnä ideoita ja vinkkejä modernista minimalismista vintage-viehätykseen ja ylelliseen eleganssiin, joiden avulla voit suunnitella kylpyhuoneesi sydämesi kyllyydestä. Anna siis kauniiden kuvien inspiroida sinua löytämään unelmiesi kylpyhuone.

Aina kun lanseeraamme uusia tuotteita, merkitsemme ne kuvastoihin "Uutuus"-merkinnällä, jotta näet aina, mikä on uutta ja mikä on trendikästä juuri nyt. Näet, miten innovaatio ja tyyli kulkevat käsi kädessä, kun uudet tuotteemme löytävät tiensä kylpyhuoneeseesi.

Astu sitten sisään kylpyhuoneiden kuvastojemme universumiin. Tuotteemme ovat enemmän kuin pelkkää sisustussuunnittelua; ne ilmentävät henkilökohtaista makuasi ja sitoutumistamme laatuun. Etsitpä sitten klassista kauneutta tai modernia toiminnallisuutta, kuvastomme ovat oppaasi oman persoonallisen kylpyhuoneesi luomiseen.