Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä

Hakuasi vastaavia kysymyksiä ei ole.

Tuotteemme tilataan jälleenmyyjien kautta. Jälleenmyyjät löydät tästä:

Sarjojen Luna YOU, Mido projekti, Mido+ ja Match toimitusaika on keskimäärin 3-4 viikkoa’. Sarjojen Luna ja YOU omavalintaisten värien toimitusaika on keskimäärin 6-7 viikkoa. Sarjan Calidris toimitusaika on keskimäärin 6-7 viikkoa. Suihkujen keskimääräinen toimitusaika on 3-4 viikkoa.

Kun haluat tehdä reklamaation, käänny jälleenmyyjän puoleen, jolta saamme tilausnumerosi. Lisäksi tarvitsemme kuvia reklamoitavasta tuotteesta sekä selvityksen tapahtuneesta. Ennen 1.1.2021 ostetuilla tuotteilla on 5 vuoden valmistusvirhetakuu, 1.1.2021 jälkeen ostetuilla tuotteilla on 10 vuoden valmistusvirhetakuu. Lisätietoa reklamaatiosta ja takuusta:

Ennen 1.1.2021 ostetuilla tuotteilla on 5 vuoden valmistusvirhetakuu, 1.1.2021 jälkeen ostetuilla tuotteilla on 10 vuoden valmistusvirhetakuu. Lisätietoa reklamaatiosta ja takuusta:

Vuodesta 2024 alkaen olemme tuoneet markkinoille Corona-peilin, jossa on valonsäätö, ja tässä mallissa on säädettävä valo, jota ohjataan integroidulla kosketusnäytöllä. Corona-peilejä, joissa ei ole valonsäätöä, ei voi himmentää, koska näihin malleihin asennettu ohjain ei ole himmennettävissä.

Saat apua ottamalla yhteyden jälleenmyyjään. Ajuri saattaa olla loppuun kulunut, uusia on saatavilla varaosina. Lisätietoa lamppujen eliniästä ja vianetsinnästä:

Kaikki maalivalmistajat eivät käytä standardivärejä, mutta sekoittavat omat värisävynsä ja -sekoituksensa, jotka analysoidaan ja merkitään NCS-koodilla, esimerkiksi 1357-Y93R. Tämäntyyppinen sekoitus on siis maalivalmistajan oma, ja NCS-koodin neljän ensimmäisen numeron edestä puuttuu S-kirjain. S-kirjain numeroiden edessä tarkoittaa, että koodi on standardoitu ja osa toista painosta, jossa on 1950 standardoitua koodia. Monet värit S-kirjaimella tai ilman voivat olla hyvin samanlaisia, mutta joissakin tilanteissa erot voivat olla suuria. Lakoissamme ei voi käyttää värikoodeja, joiden edessä ei ole S-kirjainta. Tarvittaessa maalivalmistaja auttaa sinua löytämään lähimmän NCS-standardikoodin.

Kaikissa kalusteissamme ei ole värikoodia, kuten esim. kalusteissa, joissa on rakennepinta. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen mail@dansani.fi, niin autamme sinua löytämään etsimäsi koodin.

Minore- ja Shape-altaat ja -työtasot on valmistettu akryylipohjaisesta komposiitista, alumiinihydraatista (täyteaine) ja sideaineesta. Komposiitti vaatii hoitoa, katso hoito-ohjeet alla. Silestone Unique -altaat ja -työtasot on valmistettu kvartsikomposiitista, joka koostuu kiviaineksesta ja sideaineesta. Silestone koostuu vähintään 90-prosenttisesti kvartsista. Se on erittäin helppo puhdistaa ja se kestää happoja ja naarmuja. Klikkaa tästä saadaksesi ohjeet Silestonen hoitamiseen:

Marmoriset pesualtaat on valmistettu mineraalijauheesta, polyesteristä ja sidosaineista. Pesualtaat valetaan suljetuissa muoteissa ja pinnoitetaan kirkkaalla geelillä. Marmori on usein posliinia suoralinjaisempaa, mutta vaatii enemmän hoitoa. Posliini on aitoa saniteettiposliinia, joka on vahva lasitettu keraaminen materiaali. Kun pesuallas poltetaan 1220 °C asteen kuumuudessa, lasite sulaa kovaksi, kiiltäväksi ja sileäksi pinnaksi, jota on helppo hoitaa. Polton jälkeen posliini ei ole koskaan täysin suoraa. Sille on myös määritetty omat toleranssinsa; mitat on ilmoitettu hinnastoissamme. Tutustu tarkemmin hoito-ohjeisiin:

Marmorin ja komposiitin pintatahrat voi useimmiten poistaa nk. taikasienellä. Kalkkikertymiä voidaan vähentää tiheällä pesualtaan puhdistuksella. Naarmuuntunut marmori voidaan kiillottaa hienolla kiillotusaineella ja jälkikäsitellä pesuallas vahalla, kuten esim. autovahalla. Komposiittialtaan naarmut ja kolhut voidaan puhdistaa hienolla hiomapaperilla (karkeus 1000 tai puhdistussienellä). Jos käsitelty alue näyttää vaalealta puhdistuksen jälkeen se voidaan hioa ensin karkeudella 800, sitten karkeudella 600 ja lopuksi jälkikäsitellä pehmeällä kuivalla liinalla. Aloita aina karkeudesta 1000.

Irrotus tapahtuu eri kalustesarjoissa hiukan eri tavoin. Irrotusohjeet löytyvät kalusteen mukana toimitetuista asennusohjeista ja ne löytyvät myös kotisivultamme. Voit käyttää sivun ylälaidassa olevaa hakukenttää ja kirjoittaa siihen kaapin tuotenumeron. Löydettyäsi oikean tuotteen löydät asennusohjeen samalta sivulta kohdasta Asennus ja hoito.

Valonohjauksella varustetut LED-valaisimemme eivät ole yhteensopivia muiden valmistajien peilien ja peilien kanssa. Peili- ja peilikaappivalaisimissamme tarvitaan elektroniikkaa/ajuria sekä ohjauspaneelia. Mido+-, Libra- ja Vela-sarjojen valaisimia voidaan ostaa erikseen. Ne kytketään 230 V jännitteeseen eivätkä ne vaadi ajuria. Näitä valaisimia ei voi himmentää.

ONKO SINULLA VIELÄ KYSYTTÄVÄÄ?

Älä sitten epäröi ottaa meihin yhteyttä täällä osoitteessa

Yhteydenotto

tekniset tiedot

Täällä ovat tuotteidemme tekniset tiedot

Lisätietoja tästä

Etsi jälleenmyyjä

Täältä löydät yleiskatsauksen sinua lähimpänä olevista jälleenmyyjistä.

Etsi jälleenmyyjä

INSPIROIDU INSPIRAATIOUNIVERSUMISTAMME