Dansani Mediapankki

Pääset suoraan mediapankkiin napsauttamalla tästä: Dansanin mediapankki

Mediapankistamme löydät suuren kokoelman korkearesoluutioisia kuvia ja videoita, jotka on suunniteltu inspiroimaan ja rikastuttamaan markkinointialoitteitasi. Olitpa sitten ammattimainen jälleenmyyjä, suunnittelija tai vaikuttaja, meillä on kaikki sisältö, jota tarvitset luodaksesi kauniita ja mukaansatempaavia kampanjoita sosiaaliseen mediaan, verkkosivuillesi tai painotuotteisiin.

Mediapankkimme on täynnä laadukkaita kuvia, jotka esittelevät tyylikkäät kylpyhuonemallimme jokaista yksityiskohtaa myöten. Meillä on laaja valikoima kuvia tyylikkäistä huonekalumallistoista innovatiivisiin kylpyhuoneratkaisuihin, jotka sopivat jokaiseen tyyliin ja estetiikkaan. Lisäksi tarjoamme myös videoita, joiden avulla voit esitellä tuotteitamme liikkeessä ja luoda dynaamisia ja kutsuvia esityksiä. Täältä löydät myös logomme eri tiedostomuodoissa juuri sitä varten, mitä tarvitset.

Mediapankkimme käyttäminen on helppoa. Voit joko napsauttaa kansioita löytääkseen tarvitsemasi tai etsiä tarvitsemasi kohteen numeron tai tiedostonimen perusteella. 

Jos sinulla on kysyttävää mediapankin käytöstä, voit ottaa meihin yhteyttä täällä.