Tyylikäs kylpy­huonere­montti

Jos et oikein tiedä ja tunne omaa tyyliäsi, olemme keränneet tähän erilaisia sisustustyylejä, joiden toivomme olevan sinulle avuksi persoonallisen tyylin etsinnässä ennen kuin kylpyhuoneremontti lähtee käyntiin.

  • Sisustussuunnittelu

  • Tyyli

Luonnonläheinen tyyli

Me rakastamme puuta sen kaikissa eri värisävyissä vaaleista tummiin. Pohjoismainen tyylipuhdas sisustus on valoisaa ja avointa, kalusteet ovat kevyitä ja toiminnallisia ja yksityiskohdat kauniin yksinkertaisia. Tuomalla puuta sisustukseen luot mielikuvan skandinaavisesta luonnosta ja tuot kylpyhuoneeseen elämää. Meillä on puuta useissa sarjoissamme, mutta erityisesti Calidris erottuu edukseen tällä alueella. Kaikki Calidris-puukappaleet on viilutettu massiivitammiviilun reunoilla, ja tämä tammiviilu antaa tasaisemman laadun ja kauniimman rakeisuuden ja tekstuurin. Lue lisää tammiviilusta Calidrisissa.

Voit luoda kylpyhuoneen, joka huokuu persoonallisuutta ja uniikkia tyyliä esimerkiksi valitsemalla kaappeihisi puiset sivut ja lakatut etuosat.

Kun kylpyhuoneremontti on loppusuoralla, voit alkaa luoda tyylipuhdasta tunnelmaa ja luonnonläheisyyttä tuomalla kylpyhuoneeseen viherkasveja ja hillittyjä värisävyjä, jotka sopivat ja sointuvat toisiinsa.

Sinun ei tarvitse tinkiä persoonallisuudesta etsiessäsi tyylipuhdasta pohjoismaista muotoilua - voit hyödyntää omia henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja tulkita sisustustyylejä omalla tavallasi. Kylpyhuoneesi on toimittava arjessasi ja sen tyyli saa kertoa kuka tässä kodissa asuu.

Pastellisävyistä kirkkaisiin väreihin

Voit ilman muuta yhdistellä sisustustyyliisi värejä, kunhan vain valitset ne oikein. Sisustusvärit vaikuttavat mielialaan, tuovat esille persoonallisuuttasi ja luovat tilaan eloisuutta.

Viimeistele kylpyhuoneremontti ja uusi kylpyhuoneesi ottamalla avuksesi hienovaraiset pastellisävyt. Ne tuovat kalusteisiin sekä seiniin keveyttä, selkeyttä ja ilmavuutta ja ovat samalla persoonallisia.

Voit myös leikitellä rohkeammilla väreillä sisustuksessa eri tavoin. Yksikin värikäs kaluste voi toimia kylpyhuoneessa taideteoksen tavoin. Salaisuutena on, että valittu väri pääsee oikeuksiinsa, muttei kuitenkaan hallitse huoneessa liikaa. Saat tyylipuhtaan ja erittäin persoonallisen kylpyhuoneen.

Valkoista valkoisella

Kuulutko sinäkin niihin, jotka pitävät valkoisesta? Se ei ole ihme, sillä valkoinen on se sävy, joka heijastaa valoa kaikista parhaiten, ja me kaikki tarvitsemme paljon valoa.

Kylpyhuoneremontti voi tuoda kylpyhuoneeseesi valkoiset seinät ja kalusteet. Voit luoda valkoisen värin avulla kodikasta ja viihtyisää tunnelmaa. Valkoisen joukkoon on hyvä ”lisätä” hiukan väriä kylpyhuonetarvikkeiden ja ruukkukasvien avulla. Värien ja pintojen on oltava hillittyjä ja lämpimiä eivätkä liian tyylipuhtaita, kuten muovi ja teräs.