Luna / You

Stadium altaat tason päälle

Dansanin Stadium -pesualtaat ovat modernia eleganssia korkeimmalla tasollaan. Ensiluokkaisesta saniteettiposliinista valmistetussa altaassa on sileä, linjakas muoto, joka vangitsee katseen yksinkertaisuudellaan ja hienostuneisuudellaan. Stadium-pesuallas tuo kylpyhuoneeseesi modernia charmia, jossa muoto ja toiminta ovat täydellisessä tasapainossa.

Valittu
Valkoinen kiiltävä

101105003

Hinta
316 €

GTIN (EAN) 5713804390424
Carcass colour Valkoinen kiiltävä
Height 13,50 cm
Width 46 cm
Depth (length) 32,50 cm
Volume 20,18 dm³
Material Porsliini
Net weight 9 kg
Gross weight 10 kg
Single/double Yhdellä
Taphole 0
Surface Posliini
Basin position Keskus
Packaging height 20 cm
Packaging width 50 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi