Iso kylpyhuone: Tilaa koko perheelle

Onko sinulla iso kylpyhuone, josta haluaisit tehdä hyvinvoinnin keitaan? Onko sinulla suuri perhe, joka taistelee tilastaan kylpyhuoneessa?

  • Huoneen koko

OLE LUOVA PÄÄKYLPYHUONEESSA

Kun samaa kylpyhuonetta tarvitsee useampi ihminen, syntyy pakostakin ruuhka-alueita. Niin suihku, pesuallas kuin peilikin ovat paikkoja, joilla riittää kuhinaa, kun koko perheen on valmistauduttava lähtöön. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen.

Iso kylpyhuone tarjoaa rajattomia sisustusmahdollisuuksia, eli toisin sanoen on kyse vain luovuudesta. Siksi olemme koonneet vinkkejä tähän, kuinka voit sisustaa niin, että estetiikka ja tehokkuus käyvät käsi kädessä.

Lisää kylpyhuoneen tehokkuutta

Useimmissa kodeissa on tuttua, että kylpyhuoneita on vain yksi, ja suihkun ja pesualtaan käytöstä käydään joka-aamuisia taistoja. Kaikkihan haluaisivat päästä lähtemään nopeasti töihin ja kouluun. Tästä saat inspiraatiota kylpyhuoneen sisustuksen optimoimisesta niin, että kaikki saavat siellä tehokasta aikaa.

Useampi käyttäjä kahden altaan ääreen

Tila pesualtaan ympärillä on usein rajallinen. Iso kylpyhuone antaa mahdollisuuden ratkaista tämän ongelman helposti kaksoisaltaalla, jolloin kaksi henkeä mahtuu altaan ääreen.

Tilaa useammalle suihkun alle

Suuressa perheessä suihkutilasta on yleensä pulaa. Jos sinulla on iso kylpyhuone, mikset suurentaisi suihkua niin, että useampi mahtuisi sinne samaan aikaan? Samaan suihkutilaan voi asentaa kaksi suihkupäätä, jolloin suihkujen alle mahtuu kaksi henkeä.