Calidris / Luna / Mido+ / You

Grace vetimet

Grace-vedin on kaunis ja klassinen lankavedin. Vetimessä on kaunis pyöristetty muoto ja se näyttää tyylikkäältä ja kauniilta kylpyhuonekalusteissasi. Grace-vetimessä on ripaus romantiikkaa, ja siksi se sopii hyvin useimpiin kylpyhuoneen muotoiluihin. Vetimestä on mukava pitää kiinni, ja sen avulla pääset helposti käsiksi kylpyhuoneen kalusteissa oleviin tavaroihin.

Valitse väri
Valittu
Musta

189555028

Hinta
19 €

GTIN (EAN) 5711112963088
VVS number 781296501
DB 2076534
Carcass colour Musta
Width 17,40 cm
Depth (length) 3,50 cm
Material Sinkki
Net weight 0,09 kg
Gross weight 0,09 kg
Packaging height 1 cm
Packaging width 17,40 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Calidris, Luna, Mido+, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi