Tietoa Dansanista

JOS JOTAKIN ON TEHTÄVÄ, SE ON TEHTÄVÄ KUNNOLLA

Dansanilla tämä on mottomme. Perustamisestamme vuodesta 1983 lähtien se on aina ollut näin ja näin se tulee olemaan myös tulevaisuudessa. Olemme kylpyhuone-intoilijoita ja haluamme tehdä kylpyhuoneesta parhaan huoneen talossa. Siksi tehtävämme on yksinkertainen - kehittää ja tuottaa kauniita ja hyvin harkittuja kylpyhuonekonsepteja, jotka tuovat iloa jokapäiväiseen elämään.

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanilla, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Katso filmi Dansanista

Tutustu kylpyhuonemaailmaamme, yritykseemme ja toimintaamme.

Arvomme

Arvomme ovat kaiken toimintamme perusta ja eteenpäin vievä voima. Koemme iloa työtovereistamme, asiakkaistamme ja tavarantoimittajistamme. Kunnioitamme yksilöä, ympäristöä ja luontoa. Haluamme kehittyä ja muuttua ja kyseenalaistamme sananparren ”meillä on tapana”.

Ilo

Luomisen ilo vie meitä eteenpäin. Tämän haluamme viestiä sekä asiakkaillemme että yhteistyökumppaneillemme. Ongelmat ovat meille jännittäviä haasteita, jotka on ratkaistava Dansani-tavalla. Näin voimme kokea iloa työstämme ja saavuttaa hyviä tuloksia.

Kunnioitus

Omatuntomme kehottaa meitä kunnioittamaan ympäristöä, jossa toimimme. Sen vuoksi ihmisten ja luonnon kunnioitus on välttämätöntä toimintamme kannalta. Kunnioitamme hyvää käsityötä ja käyttämiämme materiaaleja sekä ennen muuta sitä muotoilun perinnettä, josta ammennamme omaan luomistyöhömme.

Rohkeus

Emme saa pelätä virheiden tekemistä. Meidän on oltava rohkeita ja erotuttava sekä muotoilutyössämme että markkinoilla, joilla toimimme. Meidän on oltava avoimia uusille vaikutteille ja maailman muuttumiselle, muuten emme kehity.

Lue lisää kestävä kehitys ja ympäristö

Tapaa muotoilijoitamme

Kaikki Dansani-kalusteet saavat alkunsa ajatuksesta erottua joukosta. Suunnittelutyö alkaa Kööpenhaminan muotoilutoimistosta. Valoisissa ja avarissa tiloissa muotoilijamme ja arkkitehtimme saavat rauhassa syventyä työhönsä ja olla samalla lähellä suurkaupungin sykettä.

Heidän inspiraationaan toimivat klassinen huonekalusuunnittelu ja Pohjolan monet ainutlaatuiset raaka-aineet. He tutkivat toiminnallisuuden ja esteettisen minimalismin jännitekenttää. Tavoitte on aina sama, kuin ensimmäisiä viivoja piirrettäessä: Löytää täydellinen tasapaino muodon ja toiminnallisuuden välillä sekä lisätä uusi luku tanskalaisen muotoilun historiankirjaan.

Rasmus Kjær, CDO & muotoilija

Rasmus on toiminut Dansanin suunnittelijana vuodesta 1993. Vuosien saatossa hän on luonut monia erilaisia ratkaisuja, joiden ansiosta kylpyhuone on viihtyisä, kaunis ja käytännöllinen. Rasmus valmistui Tanskan taideakatemian arkkitehtuuriosastolta vuonna 1991.

Jeanette Vecht, muotoilija

Jeanette on toiminut muotoilijana Dansanilla vuodesta 1993. Siitä lähtien hän on muotoillut toiminnallisia ja kauniita kalusteita ja lisätarvikkeita. Jeanette valmistui Tanskan taideakatemian arkkitehtuuriosastolta vuonna 1990.

Andreas Marxen, muotoilija

Andreas on suorittanut teollisen muotoilun maisterin tutkinnon ja tuli Dansanille töihin vuonna 2018. Kylpyhuonekalusteita suunniteltaessa muotoilun on oltava täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja tunnetta.