Dansani Calidris

Dansani Calidris kylpyhuonekalusteet ovat tinkimätöntä laatua, kun kyseessä on ylellinen kylpyhuone. Se on tuotesarja elämännautiskelijalle, joka haluaa hemmotella itseään parhailla luonnonmateriaaleilla ja suunnittelulla jossa korostuvat tanskalainen puusepäntyö ja design. Sarjan muotoilun lähtökohtana on ajatus täydellisestä kalustesarjasta, joka on toiminnallinen ja tyylikäs kaiken kokoisissa ja muotoisissa tiloissa.

Dansani Calidris – Ylellinen kylpyhuone tinkimätöntä tanskalaista muotoilua

Dansani Calidris -sarjan perusmuotona on 20 x 20 cm neliö, josta syntyy suuri määrä erilaisia elementtejä. Muotokieli on kaikissa kalusteissa samanlainen: syvyys, leveys ja korkeus sen sijaan vaihtelevat.

Hienostuneet linjat toistuvat kauniissa altaissa ja pöytätasoissa, joita on helppo mukauttaa niin, että ne sopivat kylpyhuoneeseesi. Sarjassa on myös suuri valikoima lisäkaappeja, tyyliin sopivia peilejä ja valaisimia, joiden avulla on helppoa ja hauskaa sisustaa oma ylellinen kylpyhuone koosta ja muodosta riippumatta.

KAUNIIT VÄRILLISET PESUALTAAT JA WC-ISTUIMET

Yksinomaisiin Calidris-huonekaluihimme on nyt lisätty altaita ja wc-istuimia kauniissa väreissä, jotka luovat ylellisen uuden ilmeen ja nostavat minkä tahansa kylpyhuoneen arvoa.

Rakastamme uutta ilmettä, jota voimme luoda värillisten saniteettitavaroiden avulla - katso, miten Calidris-kalusteet ja niiden terävät käsityötaidolliset yksityiskohdat yhdistettynä värillisiin altaisiin luovat uudenlaista, mutta tasapainoista harmoniaa eksklusiiviseen kylpyhuoneeseen.

Kultaiset etulevyt mustille saniteettitavaroille

Olemme lisänneet uuden perheenjäsenen Calidris-viilupintojen valikoimaan.
Tervetuloa kultainen tammi, joka on juuri niin lämmintä ja kaunista kuin tammi voi olla. Kultainen tammi sopii täydellisesti valoisampaan skandinaaviseen ympäristöön vaaleampien laattojen ja seinävärien kanssa, mutta se sopii myös hyvin yhdistettynä dramaattisempiin väreihin, kuten tummanharmaaseen ja oliivinvihreään.

Lue lisää Calidriksesta ja kestävyydestä

Niin herkullista ja eksklusiivista se voi olla

Kultainen tammi kauniilla Silestone®-työtasoilla ja musta kontrasti pesualtaan ja Creasani-wc-istuimen kanssa.