Sisustuskohteena kylpyhuoneen vino katto ja ahtaat nurkat

Voit unohtaa väitteet, joiden mukaan kylpyhuoneen vino katto on ongelma ja vaikeuttaa sisustusta. Monissa kalustesarjoissamme voit hyödyntää jokaisen senttimetrin epäsymmetrisillä ratkaisuilla ja mittoihin leikatuin pöytätasoin.

  • Kaltevat seinät

  • Sisustussuunnittelu

Sopiva allas vinon katon alle

Valituissa allasmalleissa saat vapauden hyödyntää tilan mahdollisuudet ja valita epäsymmetrisiä ratkaisuja, joissa allas on sijoitettu vasemmalle tai oikealle puolelle, joka on hyvä ratkaisu matalamman seinän kohdalla. Näin voit seistä suorana altaan ja peilin edessä ja vinon seinän alla on tilaa pöytätasolle ja kaikille välttämättömille tavaroille.

Valittavanasi on monta eri vakiokokoa. Jos tarvitset erikoisratkaisun, monia sarjojemme malleja, materiaaleja ja kokoja voidaan muuttaa oman kylpyhuoneesi vaatimusten mukaan.

Lue lisää kylpyhuoneen peileistä

Luo tunnelmaa ja hyödynnä tila kauniilla hyllyillä

Viimeistele kylpyhuoneesi tyyli kätevillä hyllyillä, joissa pidät usein tarvitsemasi tavarat aina käden ulottuvilla. Sijoita ne peilin viereen ja hyödynnä vinon seinän alainen tila täysimääräisesti. Voit valita eripituisia hyllyjä ja kiinnittää ne seinän tai peilin muodon mukaisesti

Sisusta luovasti ja lisää säilytystilaa