Calidris / Luna / You

Handy valaistu meikkauspeili jalustalla

Käytännöllinen meikkipeili on pyöreä peili, joka seisoo jalustalla. Voit siis pitää sitä pukeutumispöydän vieressä, makuuhuoneessa tai kylpyhuoneessa - riippuen siitä, missä sitä eniten tarvitset. Pyöreässä peilissä on sisäänrakennettu LED-valo ja valaistuksenohjaus, ja se suurentaa jopa 5-kertaiseksi. Peilissä on myös USB-liitin sisäänrakennetun akun lataamista varten. Täysi lataaminen kestää 3 tuntia, mutta sen vastineeksi voit käyttää sitä 3-5 tuntia per lataus.

Valittu
Alu look

190304390

Hinta
143 €

GTIN (EAN) 5711112906603
DB 2322641
Carcass colour Alu look
Height 30 cm
Width 14 cm
Depth (length) 14 cm
Volume 5,88 dm³
Net weight 0,69 kg
Gross weight 0,89 kg
Switch Sis. touch katkaisija
Kelvin 2100-6500K
Light specification 4W LED
Packaging height 35 cm
Packaging width 20 cm
Packaging depth (length) 20 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi