Asennusvideo

Tarvitsetko apua kylpyhuonekalusteidemme asennuksessa?

Täällä löydät tuotteidemme asennusvideoita.

YOU allaskaappi

YOU peilikaappi

YOU korkea kaappi

YOU Dimension peili

Calidris allaskaappi

Calidris korkea kaappi

Yksi painallus

Nyt voit myös yhdistää peilien, valaisimien ja kohdevalojen valaistuksenohjauksen toisiinsa. Näin peilin valojen säätö säätää samalla myös riippuvalaisinten ja kohdevalaisinten voimakkuuden ja värisävyn. Ainutlaatuinen langaton ohjaus on helppo ottaa käyttöön eikä vaadi Wi-Fi yhteyttä. Tarvitset vain yhden vastaanottimen jokaista 5 laitetta kohden, joko peilikaappia, riippuvalaisinta tai kohdevalaisinta.

DANSANI-HUONEKALUJEN KOKOAMINEN

Dansani-huonekaluja koottaessa tuotteesi mukana toimitetaan aina kokoonpano-ohjeet. Kokoonpano-ohjeissa kuvataan yksityiskohtaisesti, miten huonekalusi, suihkusi, peilisi tai peilikaappisi kootaan, mutta joskus voi olla lisäapua videosta, jossa sama asia selitetään visuaalisemmin.

Siksi tältä sivulta löydät useiden tuotteidemme asennusvideoita, jotta näet, miten ne asennetaan ja asennetaan kylpyhuoneeseesi. Voit myös käyttää asennusvideoita oppaana, jos sinun on säädettävä kalusteita uudelleen ja korjattava vinossa oleva laatikko tai vastaava. Aina ei ole helppoa muistaa tallentaa asennusohjeita, joten voi olla hyödyllistä käyttää tämän sivuston videoita, jotta näet, miten säädit laatikon. Voi myös olla, että korkeaa kaappia on siirrettävä kylpyhuoneessasi ja se roikkuu nyt jossain muualla, jolloin voit myös käyttää ohjetta nähdäksesi, miten se tehtiin siellä.

Asennusohjeissamme pyrimme selittämään videon ja piirrosten avulla, miten kaluste kootaan ja asetetaan kylpyhuoneeseesi. Meillä on sekä videoita, joissa ihmiset näyttävät, miten se tehdään, että animaatioelokuvia, joissa näytetään sama asia yhdistettynä ohjeisiin ja piirustuksiin. Molemmissa asennusfilmeissä selitetään selkeästi ja visuaalisesti, miten se tehdään, joten voit asentaa Dansani-tuotteesi ongelmitta.

Vaikka videon otsikossa sanotaankin, että kyseessä on tietty tuotesarja, voit usein käyttää samoja videoita myös muihin huonekaluihin. Käytä niitä oppaana, jos olet epävarma, jotta voit asentaa kalusteet, suihkut ja lisävarusteet helposti.

MUISTAettä OIKEAT TYÖKALUT

Muista oikeat työkalut, kun kokoat Dansanin huonekaluja, se tekee työstäsi paljon helpompaa ja selkeämpää. Muista erityisesti vesivaaka, joka on välttämätön huonekaluja koottaessa. Lisäksi voi olla hyödyllistä, että useampi kuin yksi henkilö tekee kokoonpanon, joten tee yhteistyötä hyvän ystävän tai perheenjäsenen kanssa, kun kokoat huonekalujamme.

Muista, että jos et koe jaksavasi koota huonekaluja itse, vaikka sinulla olisi kaikki ohjeet ja videot, kannattaa pyytää apua ammattilaiselta, joka voi koota huonekalut puolestasi. Jos olet ostanut Dansanin valaisimia ja peilejä, joissa on valo, on hyvä idea pyytää sähköasentajaa auttamaan sinua varmistamaan, jotta tuotteet asennetaan oikein ja että niiden käyttöikä pitenee. Putkimies voi auttaa sinua pesualtaiden ja viemäreiden oikeassa asennuksessa, mikä on erittäin tärkeää kylpyhuoneessa.

Jos tarvitset lisäapua, jota et voi saada asennusohjeista tai asennusvideoistamme, olet tietenkin aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, ja autamme sinua mielellämme lisää.