KYLPYHUONEEN SÄILYTYS
- NÄIN SE ONNISTUU

Kuulostaako tutulta? Ajattelit pitää hyllyllä vain kauniin koristesaippuan ja hajuvesipullon, mutta yhtäkkiä siihen on ilmestynyt hiuslakkaa, hammastahnatuubi ja vanupuikkopussi. Ja pöytätaso, jolle olit ajatellut laittaa hienon saippua-annostelijan, pursuu nyt vanulappuja, kynsiviiloja ja hiustenkuivain. Kätevät kylpyhuonetarvikkeet ovat nyt hyviä ystäviäsi. Olemme koonneet hyviä neuvoja ja kikkoja kylpyhuoneen pitämiseksi hyvässä järjestyksessä ja puhtaana.

  • Sisustussuunnittelu

  • Tyyli

Laatikoiden ja kaappien sisustus

Säilytä tavaroita kaapeissa ja laatikoissa

Laatikko- ja kaappitilaa on oltava riittävästi, jotta kylpyhuoneen tavarat pysyvät järjestyksessä ja poissa pölyttymästä. Jos tilaa ei löydy perinteiselle korkealle kaapille, voit aina leikkiä tilalla ja sijoittaa yläkaapin hiukan poikkeavaan paikkaan, kuten WC-istuimen, patterin ylle tai oven taakse.

Lisäämällä kaappeihin ja laatikoihin kätevät kylpyhuonetarvikkeet helpotat arkeasi.

Järjestelmällistä säilytystä laatikoissa kätevien kylpyhuoneen lisävarusteiden avulla

Unohda kaapinovet altaan alapuolelta ja valitse niiden sijaan laatikot, jotta sinun ei tarvitse penkoa tavaroita kaapista polvillasi. Käytä tilanjakajia ja tarjottimia jakamaan laatikoita pienempiin tiloihin niin, että jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Voit joko käyttää niitä, joita sinulla jo on tai etsiä uudet mieluisammat kylpyhuonetarvikkeet. Muista valita sellaiset kylpyhuonetarvikkeet, jotka ovat helppohoitoisia ja kestävät kylpyhuoneen kosteutta.

Estä tavaroiden liikkuminen laatikon sisällä

Pitävien kumialustojen avulla voit varmistaa tavaroiden pysymisen paikallaan, vaikka avaisit tai sulkisit laatikon rajummalla liikkeellä. Samalla suojaat laatikon pohjaa naarmuilta ja kulumilta. Kumialustat on helppo irrottaa ja puhdistaa ja niiden kanssa sopivat yhteen myös muut kylpyhuonetarvikkeet, kuten tarjottimet ja tilanjakajat. Toimitetaan vakiona sarjoissa YOU, Luna ja Calidris.

Sähkölaitteet aina käden ulottuvilla

On niin paljon helpompaa, kun hiustenkuivain tai suoristusrauta ovat kiinni pistorasiassa kuin sen pakkaaminen joka kerta siististi pois johto rullalle kierrettynä. Niitähän käytetään heti aamutuimaan. Tee hyvä palvelus itsellesi ja varusta kaappisi tai laatikkosi pistorasialla, jolloin voit säilyttää laitteet siellä, poissa sotkemasta pöytätasoja tai hyllyjä. Samalla sähköhammasharja tai partakone tulevat ladatuiksi. Tilatessasi laatikon sisäisen valon pistorasia alimmassa laatikossa sisältyy toimitukseen. Kaappiin tai laatikkoon sijoitettava pistorasia voidaan myös tilata erikseen.

Valitessasi tee itse ratkaisun, muista että märkätilan pistorasiassa on oltava IP44-hyväksyntä.

Kylpyhuonetarvikkeet kaappitilan täyteen hyödyntämiseen

Valitse kätevät ulosvedettävät tarjottimet, joiden avulla pidät pikkutavarat hyvässä järjestyksessä.

Jos hyllytila on jo käytössä, voit lisätä siirreltäviä tarjottimia, jotka voit sijoittaa korkean kaapin oveen. Näin voit siirtää tavarat altaan yläpuolelle. Pienet puutarjottimet voi pinota kaappeihin, jolloin voit hyödyntää tilan optimaalisesti.