Calidris / Luna / You

Hydra pyyhekuivaimet

Dansani Hydra on korkea ja tyylikkäästi muotoiltu lämmitettävä pyyhekuivain. Siinä on 4 koukkua, jotka on sijoitettu kahdelle korkeudelle, ja se sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen, jossa tilaa on vähän. Korkea lämmitettävä pyyhekuivain ei vaadi paljon seinätilaa. Hydra-pyyhekuivain ei ainoastaan anna sinulle lämpimän alun päivälle, vaan se on myös tyylikäs elementti persoonallisessa kylpyhuoneessasi.

Valitse väri
Valittu
Kromia

8114021

Hinta
413 €

GTIN (EAN) 5713804152121
DB 2310250
Carcass colour Kromia
Height 140 cm
Width 7,50 cm
Depth (length) 12 cm
Volume 12,60 dm³
Net weight 1,50 kg
Gross weight 2,10 kg
Surface Kiiltävä kiillotettu ruostumaton teräs
Light specification 17W
Packaging height 141,50 cm
Packaging width 12 cm
Packaging depth (length) 8 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi