Dansani Luna

Älä anna kapeiden kulmien, matalien seinien, syvennysten tai pienten tilojen rajoittaa. Dansani Luna antaa mahdollisuuden hyödyntää kylpyhuoneen joka sentin koosta tai muodosta riippumatta. Laajan altaiden, peilien, kaappien ja erikoisratkaisujen valikoiman ansiosta voit vapaasti leikkiä koko kylpyhuoneesi tyylillä ja sisustuksella.

Dansani Luna - kalusteita kaiken kokoisiin ja muotoisiin kylpyhuoneisiin

Mikä pesuallas sopii sinulle?

Kokovalettu ja kätevä vai veistoksellinen ja vapaasti seisova? Modernit pesualtaat puhuttelevat kaikkia aisteja. Dansani Luna -sarjan pesualtaiden muoto, tyyli ja materiaalit vaihtelevat suuresti. Eri standardikokoja on paljon, ja allasratkaisuja löytyy aina 275 cm pituuteen saakka.

Allaskaapin valinta

Dansani Luna allaskaapit sopivat kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin. Jos tarvitset leveän altaan koko perheelle, voit valita kaappiratkaisun kahdella tai useammalla laatikolla. Jos tarvitset tilaa vain lyhyelle altaalle, voit valita erityiskorkean allaskaapin ja hyödyntää seinätilaa altaan alla. Kapeassa kylpyhuoneessa voit asettaa lattiatilan etusijalle valitsemalla kapean allaskaapin.