Luna / You

Circle altaat tason päälle

Dansanin Circle tasoon asennettava pesuallas ilmentää orgaanista kauneutta. Tämä ensiluokkaisesta saniteettiposliinista valmistettu pesuallas ilmentää pehmeää ja pyöreää muotoa, joka muistuttaa eleganttia ympyrää. Circle-pesuallas tuo kylpyhuoneeseesi rauhoittavaa ja luonnollista eleganssia, ja sen muotoilu säteilee harmoniaa ja tasapainoa.

Valittu
Valkoinen kiiltävä

101205003

Hinta
316 €

GTIN (EAN) 5713804390431
Carcass colour Valkoinen kiiltävä
Height 12 cm
Width 36 cm
Depth (length) 36 cm
Volume 15,55 dm³
Material Porsliini
Net weight 7 kg
Gross weight 8 kg
Single/double Yhdellä
Taphole 0
Surface Posliini
Basin position Keskus
Packaging height 15 cm
Packaging width 40 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi