Dansani XXL suihkukalusteet

Dansani XXL-suihku ovat erikoissuuria, korkealaatuisia ja modernisti muotoiltuja liukuoviratkaisuja. Liukuovet ovat erityisen leveitä, joten suuri suihkukaappi antaa runsaasti liikkumatilaa.

XXL-suihku - erikoissuuri suihkukaappi kätevillä liukuovilla

Sisusta kylpyhuoneesi tanskalaista muotoilua edustavilla kylpyhuonekalusteilla, valoilla ja suihkulla.

Dansani XXL-suihkusarja koostuu Classic-mallista, josta saat vankkaa laatua hyvään hintaan, sekä Deluxe-mallista, jonka elegantti muotoilu on erityisen tukeva ja hiljainen. Liukuoviratkaisut ovat korkealaatuisa ja modernisti muotoiltuja niitä voi yhdistää esim. yhteen tai kahteen kiinteään suihkuseinään kulmaratkaisuksi tai vapaasti seisovaksi suihkukaapiksi.

Tässä ratkaisussa ei tarvitse tyytyä kompromisseihin. Asentamalla leveän ja suuren suihkukaapin sinun ei tarvitse huolehtia, että sinun täytyisi miettiä tilaa muille kalusteille ja oven sulkemiselle, koska liukuovi liikkuu sivusuunnassa eikä siis vie turhaa tilaa.

Kun valintasi on suuri suihkukaappi Dansani XXL-suihkusarjasta, saat varmasti helppohoitoisen, kauniin kirkkaan lasipinnan. EasyCare on saksalainen ympäristöystävällinen tuote, jonka on sertifioinut riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius OECD:n vuoden 2009 ohjeiden mukaisesti. Vakiona kaikki Dansanin suihkut on käsitelty kestävällä EasyCare-pinnoitteella, joka estää likaa ja kalkkia kertymästä vielä 30 000 kuivauksenkin jälkeen. Lasi on vain kuivattava pehmeällä liinalla käytön jälkeen, näin se pysyy puhtaana vuosia eteenpäin.

Lisäksi XXL-sarja tarjoaa muita malleja eri hintaluokissa moneen eri makuun ja tarpeeseen.

TUOTETIEDOT

MALLIT CLASSIC JA DELUXE

Kaikki Dansani-liukuovet ja kiinteät seinät on testattu ja ne täyttävät standardin EN 14428:2015 koskien karkaistua lasia, vakautta ja tiiviysluokkaa. Kaikki mallit ovat asennettavissa sekä oikean- että vasemmanpuoleisena, ilman muutoksia tai työkaluja.

LASI

Standardin EN 12150:n mukainen 8 mm:n karkaistu turvalasi, jossa on EasyCare-käsittely lasin sisäpuolella. Saatavana kirkkaalla lasilla.

PROFIILIT

Pitkäikäinen alumiinisekoite kulutusta kestävällä satiinipinnalla. Seinäprofiilit ovat säädettäviä.

VETIMET

Vakiovedin on ruostumatonta terästä.

KIINNIKKEET

Seinäkiinnike ja tukitangon kiinnikkeet ovat kromattua sinkkialumiinia. Peitekorkit ovat kromattua ABS-materiaalia.

ASENNUS

Säätövarat mahdollistavat täydellisen asennuksen myös kalteville seinille.

CLASSIC - LIUKUPYÖRÄSTÖT

Messinkiä kiillotetulla kromipinnalla. Liukupyörästöt eivät ole näkyvissä ulkopuolelta.

DELUXE - LIUKUPYÖRÄSTÖT

Liukupyörästöt ovat valmistettu sinkkiseoksesta. Yläpalkin materiaali on messinkiä, hienostuneesti kiillotetulla kromipinnalla.

TUKITANKO

Kiillotettua, ruostumatonta terästä, peitekorkit kromattua ABS materiaalia. Suihkukalusteratkaisuihin, joissa on kaksi kiinteää seinää, toimitetaan 2 tukitankoa vakiona.

VARAOSAT

Olethan yhteydessä Dansani jälleenmyyjään varaosiin liittyen.

TAKUU

Dansani myöntää kaikille malleille 10 vuoden tuotantovirhetakuun.