Uusi kylpyhuone - toteuta toiveesi

Tämä on varmaankin tuttua. Astelet aamulla kylmälle laattalattialle ja toivot jälleen kerran, että sinulla olisi uusi kylpyhuone. Tuumasta toimeen voi kuitenkin olla pitkä matka, varsinkin jos olet epävarma mistä koko hanke pitäisi aloittaa. Mitä suurempi remontti ja mitä suuremmat muutokset, sitä hankalammalta projekti voi tuntua. Kun kyseeseen tulee uusi kylpyhuone, autamme sinua suunnittelussa ja annamme hyviä ideoita, vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla voit toteuttaa unelmasi. Seuraava opas auttaa sinua ottamaan huomioon tärkeimmät näkökohdat, joiden avulla pystyt toteuttamaan unelmiesi kylpyhuoneen.

  • Sisustussuunnittelu

Miltä budjettisi näyttää?

Ensimmäiseksi on selvitettävä, millaisen budjetin uusi kylpyhuone vaatii. Neuvottele asiasta pankissa ja muista, että rakennusprojekteihin liittyy sangen usein yllättäviä kuluja ylimääräisten töiden vuoksi. Siksi budjettiin on hyvä lisätä vararahasto.

Jos mielestäsi on hankala päästä alkuun taloudellisten näkökohtien kanssa, suosittelemme lämpimästi neuvon kysymistä ammattimaisesta kylpyhuoneliikkeestä. Sieltä saat hyviä neuvoja ja opastusta projektin aloittamiseen budjetin näkökulmasta sekä inspiraatiota ja ideoita, kun toiveenasi on uusi kylpyhuone. Ota yhteyttä laajaan jälleenmyyjäverkostoomme!

Etsi jälleenmyyjä

Kuinka käytät kylpyhuonettasi tällä hetkellä - haluatko muuttaa jotakin?

Aloita kirjoittamalla lista nykyisen kylpyhuoneesi hyvistä ja huonoista puolista. Siinä on varmasti sellaisia toimintoja, joita olet usein halunnut muuttaa sekä myös sellaisia ratkaisuja, jotka ovat toimineet hyvin ja ja joita toivot, että uusi kylpyhuone tarjoaa edelleen.

Jos taloudessasi ei kukaan käytä vanhaa ammetta, voit vaihtaa sen suihkuratkaisuun ja saada lisää säilytystilaa esim. korkealle kaapille, meikkauspisteelle tai kokovartalopeilille. Muista miettiä tila myös pyyhekuivaimelle ja naulakolle pesualtaan ja suihkun läheisyyteen. Entä wc-paperiteline? Sillekin on hyvä löytää oikea paikka.

Mitä perusteellisemmin olet valmistautunut ja laatinut kattavan listan, sitä todennäköisemmin kylpyhuoneliikkeen sisustussuunnittelija osaa auttaa löytämään parhaimman ratkaisun toiveisiisi ja tarpeisiisi.

Tutustu laajaan inspiraatiomaailmaamme ja löydä ideoita, kun toiveissasi on uusi kylpyhuone.