Match / XXL

Suihkulasta silikoni sis. silikonikoukun

Tämä moderni suihkulasta tummanharmaasta silikonista on täydellinen suihkutilan pitämiseen puhtaana ja kuivana. Siinä on hieman karhea pinta, joka antaa hyvän otteen sitä käytettäessä. Suihkulasta sopii erinomaisesti vesipisaroiden, saippuajäämien ja kalkin poistamiseen suihkukalusteen laseista ja laatoilta. Sen mukana tulee näppärä silikonikoukku, joten voit ripustaa sen suoraan suihkukalusteen lasin reunaan. Näin sitä on helppo säilyttää ja se on valmiina käytettäväksi suihkun jälkeen. Siinä on myös tyylikäs muotoilu, joka sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin. Tämän silikonisen suihkukaapimen avulla voit helposti pitää suihkutilasi säihkyvän puhtaana.

Valittu
Tummanharmaa

1600162

Hinta
41 €

GTIN (EAN) 5711112396114
VVS number 778414102
DB 1915717
Carcass colour Tummanharmaa
Net weight 0,23 kg
Gross weight 0,25 kg
Packaging height 27 cm
Packaging width 22,50 cm
Packaging depth (length) 3,70 cm
Sarja Match, XXL

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi