Dansani Match suihkukalusteet

Dansani Match-sarja tarjoaa laajan valikoiman suihkuovia ja suihkuseiniä minimalistisella muotoilulla, laadukkaalla viimeistelyllä sekä käytännöllisillä yksityiskohdilla. Sarja perustuu kuuteen perusmalliin useassa eri koossa ja näillä malleilla voit luoda loputtoman määrän suihkukalusteyhdistelmiä, esimerkiksi suihkukulmia kahdella suihkuovella tai taiteovella. Ratkaisuja on saatavilla myös tilanjakajiksi, syvennysasennuksiin, suihkuseiniksi jne.

Dansani Match – suihkuovet ja suihkuseinät kaiken kokoisiin tiloihin

Dansani Matchin kohdalla olemme olleet tarkkoja sisäänrakennettujen ominaisuuksien sekä yksinkertaisen muotoilun suhteen, vaikka ne eivät välttämättä olekaan kovin ilmeisiä. Näiden on kuitenkin tarkoitus tuoda iloa joka päivään.

Monien Dansani Match mallien, kokojen ja yhdistelmien avulla voit valita helposti kylpyhuoneeseesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan suihkukalusteratkaisun.

Kun valitset Dansani Match-suihkuseinät ja suihkuovet, valitset samalla helposti puhdistettavan sekä kauniin ja kirkkaan lasipinnan. EasyCare on saksalainen, ympäristöä säästävä tuote, jonka riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius on sertifioinut OECD Guideline 2009:n mukaisesti. Kaikissa Dansani suihkukalusteissa on vakiovarusteena kestävä ja ympäristöystävällinen EasyCare-käsittely, joka estää lian ja kalkkitahrojen kertymisen jopa 30 000 kuivauskerran jälkeenkin. Riittää, että lasi kuivataan pehmeällä liinalla käytön jälkeen, niin se näyttää yhtä upealta vielä vuosienkin päästä.

Dansani Match yhdistelymahdollisuudet

Dansani Matchin joustavan valikoiman ansiosta sinulla on lukuisia yhdistelymahdollisuuksia, joilla saat juuri omaan ylpyhuoneeseesi sopivan suihkukalusteratkaisun. Pelkistetty ja ajaton ilme takaa, että suihkutila kestää käyttöä ja aikaa.

Kuudesta eri perusmallista voit helposti koota erikokoisia suihkuratkaisuja. Käännettävyytensä ansiosta perusmalleja on helppo yhdistellä eikä vasemman- ja oikeanpuoleisella seinäkkeellä ole eroa.

Kaksiovisen 80 cm suihkunurkkauksen saat valitsemalla kaksi A81-suihkuovea.

Katso kaikki Match suihkukaapit täältä

SUIHKUOVI – Malli A

Dansani Match klassiset suihkunurkkaukset kahdella ovella, jotka avautuvat ulos ja sivulle, kun suihkuovet eivät ole käytössä. Kun ovet käännetään sisäänpäin, kylpyhuoneeseen saadaan lisää lattiatilaa ja avaruutta.

LEVIKEPANEELI + SUIHKUOVI - Malli C

Pienen kylpyhuoneen suihkunurkan vieressä olevan tilan voi hyödyntää valitsemalla levikepaneelin ja oven yhdistelmän. Dansani Match suihkuovet kääntyvät sisäänpäin säästäen tilaa.

KAAREVA SUIHKUOVI – Malli E

Dansani Match-sarjan kahdella kaarevalla ovella voit muodostaa suihkunurkkauksen. Molempiin suuntiin avautuvat ovet tuovat paljon lisätilaa, kun suihku ei ole käytössä.

Ammeseinä levikepaneelilla + kääntyvä seinä - Malli H

Heitä hyvästit suihkuverholle ja valitse sen sijaan Dansani Match-suihkuovi, jonka tyylikäs lasipinta tuo tilaan ilmavuutta. Lasioven voi kääntää 90 asteen kulmaan hanan eteen, jolloin ovi vie mahdollisimman vähän tilaa kylpyhuoneesta. Mukana myös seinätuki.

Vastuullista muotoilua

Profiilit piilottavat nosto-laskutoiminnon, jossa on säätömahdollisuus. Niinpä ovet toimivat täydellisesti, vaikka seinä olisikin vino. Mukana tuleva päätytulppa sulkee profiilin yläpuolelta ja viimeistelee kokonaisuuden. Profiilien väri on satiini tai mattamusta.

Tutustu suihkun inspiraatio