Match

Levennysprofiili malleihin 1

Tämä levennysprofiili on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Dansani Match -vastaprofiilin 1 kanssa. Se kasvattaa mittaa 20 mm ja antaa tilaa mahdolliselle pintaputkien läpiviennille 20-40 mm.

Valitse väri
Valittu
Satiini

1600534

Hinta
81 €

GTIN (EAN) 5713804504364
DB 1960115
Carcass colour Satiini
Height 197,50 cm
Width 3,30 cm
Depth (length) 6 cm
Volume 3,91 dm³
Net weight 0,91 kg
Gross weight 0,91 kg
Packaging height 200 cm
Packaging width 8 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi