Luo tunnelmaa kylpyhuoneeseen

Tarvikkeiden avulla viimeistelet kylpyhuoneesi tyylin. Koristele tila kauniisti tai optimoi se viimeisen päälle arjessa ja elämässä toimivaksi. Löydä tästä kylpyhuoneinspiraatio, joka antaa sinun leikkiä lisävarusteilla.

  • Sisustussuunnittelu

  • Tyyli

Luo tunnelmaa valaistuksella

Sisävalolla luot tunnelmaa ja hyvää järjestystä

Laatikoihin sopivat kylpyhuonetarvikkeet ovat mm. miellyttävä LED-valo, joka luo tunnelmaa ja joka auttaa näkemään laatikon sisällön kerralla. Valo on suunnattu 45 asteen kulmaan. Näin se ei häikäise ja valaisee laatikon sisäosat ihanteellisesti. Valitsemalla allaskaapin lisävarusteeksi valot, niin saat tiettyjen allaskaappimallien alalaatikkoon pistorasian.

Saat LED-valojen avulla paremman näkyvyyden myös peili- ja sivukaappien sisäosiin. Näin löydät aina kaiken tarvitsemasi ilman, että sinun täytyy sytyttää kattovaloa, varsinkin jos on jatkettava uniaan. Lisää valot kaappia tilatessasi.

Pehmeät muodot

Uuden Bright valaisimen pyöreä muoto on nykytrendien mukainen. Näppärä yksityiskohta on, että samaa valoa voidaan käyttää sekä peili-, seinä- että riippuvalaisimena.

Hyvää valoa kaikkiin kylpyhuonetoimiin

Valon on osoitettu parantavan elämänlaatua ja sillä on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Kylpyhuoneessa hyvä valaistus on vieläkin tärkeämpi, erityisesti meikatessa. Eihän kukaan halua, että kylpyhuoneessa levitetty meikki näyttää päivänvalossa huonolta. Myös miehet haluavat varmistaa, että parranajon jälki on siisti ja päivänvalon kestävä.

Siksi on tärkeää valita hyvä valo peileihin ja peilikaappiin, mutta myös muihin kylpyhuoneen osiin. Jotta voisit luoda kylpyhuoneesi sisustuksesta ja valaistuksesta miellyttävän kokonaisuuden, valitse riippuvalaisimet, kohdevalaisimet tai kattovalaisimet niin, että ne sopivat yhteen peilien ja peilikaapin valojen kanssa.

Kylpyhuoneen valaistus