Calidris / Luna / You

Flexible hylly

Dansani Flexible -hylly on kaunis musta hylly, jossa on 2 mukana toimitettua lasihyllyä. Hylly on - kuten nimestä voi päätellä - melko joustava. Voit käyttää sitä miten haluat. Voit käyttää molempia lasihyllyjä kerralla tai voit käyttää vain yhtä. Käyttämällä molempia hyllyjä saat hyllyn, jossa on runsaasti säilytystilaa. Jos sen sijaan käytät vain yhtä lasihyllyä, voit käyttää hyllyä pyyhkeen ripustamiseen tai kääntää hyllyn ympäri ja käyttää sitä vanulappujen, voiteiden jne. säilyttämiseen ilman, että se kaatuu.

Valittu
Musta

190304370

Hinta
118 €

GTIN (EAN) 5711112906405
DB 2076579
Carcass colour Musta
Height 12 cm
Width 39,60 cm
Depth (length) 12 cm
Volume 5,70 dm³
Number of shelves 2
Net weight 0,86 kg
Gross weight 0,86 kg
Packaging height 15 cm
Packaging width 40 cm
Packaging depth (length) 15 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi