Inspiraatiota sisustukseen, kun sinulla on pieni kylpyhuone

Unelmoitko, että saisit suuren kylpyhuoneen pieneen tilaan? Tutustu mahdollisuuksiin ja säilytystilan hyödyntämiseen, kun sisustuskohteenasi on pieni kylpyhuone. Vaikka kylpyhuoneesi ei olisikaan suuri, sisustusmahdollisuuksia on paljon ja tilaa riittää vielä sinulle itsellesikin.

  • Huoneen koko

  • Sisustussuunnittelu

HYVIÄ RATKAISUJA PIENEEN KYLPYHUONEESEEN

Yhä useammat haluavat suuren kodin sijasta vapauden asua keskeisellä paikalla ilman suuria taloudellisia taakkoja. Mutta kun useampi perheenjäsen jakaa samat pienet neliöt, on ajateltava sekä luovasti että käytännöllisesti. Seuraavassa keskitymme pieniin neliöihin ja etsimme luovia ratkaisuehdotuksia, joilla kasvatat sekä säilytystilaa että lisäät viihtyisyyttä.

Dansanilla on monia eri kalustesarjoja, jotka tarjoavat toiminnallisia ratkaisuja, kun sinulla on pieni kylpyhuone. Voit olla varma tilansäästöstä, mutta myös omien toiveidesi mukaisesta tyylistä.

Sinun tarvitsee vain käydä tutustumassa valikoimaamme ja selvittää, millä tavoin eri elementit ja pieni kylpyhuone voidaan yhdistää.

Neuvoja ja niksejä

Syvyyssuunnassa kapeat altaat

Oikean altaan valinta on ratkaiseva, kun tila on ahdas. Sen on vietävä mahdollisimman vähän tilaa, oltava toiminnallinen ja helppohoitoinen. Jos valitset pienen ja syvän altaan, sinulla on tilaa pestä kädet ja kasvot kunnolla käyttää erillistä vesihanaa. Muuten sinulla on vettä ympäri lattiaa. Allaskaappia valitessasi on hyvä hyödyntää seinätilaa ja valita sellainen malli, jossa ei ole huomioitu vesilukon paikkaa. Jo 30 cm antaa hyvää tilaa esim. Wc-paperien ja puhdistusaineiden säilytykselle.

Dansanilla on useita pieniä ja syviä altaita. Se on tärkeää niin pienissä, mutta myös kapeissa ja pitkissä tiloissa.