Calidris / Luna / You

Jupiter-valaisin peiliä varten

Yksinkertainen ja kaunis Jupiter-valaisin, jossa on sisäänrakennettu valonsäätö, on ihanteellinen ratkaisu peilin tai peilikaapin valaistuksen parantamiseen. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta Jupiter-valaisin antaa juuri oikean määrän valoa päivittäisiin kylpyhuonerutiineihisi. Valaistuksenohjauksen avulla voit säätää kirkkautta ja lämpöä tarpeen mukaan ja luoda täydellisen tunnelman. Jupiter-valaisin on enemmän kuin pelkkä valaisin, se on myös design-tyylivalinta, joka tuo tyylikkään ja modernin ilmeen kylpyhuoneeseesi.

Valitse väri
Valittu
Kromia

190303880

Hinta
90 €

GTIN (EAN) 5711112600273
VVS number 790111704
DB 1960378
Carcass colour Kromia
Height 2,20 cm
Width 8 cm
Depth (length) 8 cm
Volume 0,14 dm³
Net weight 0,22 kg
Gross weight 0,26 kg
Switch Ilman katkaisija
Type 12V valonohjauksella
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 679 lm
Light specification 5, 6W LED
RA 90
Packaging height 5 cm
Packaging width 9 cm
Packaging depth (length) 14 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi