Kätevät ja toiminnalliset kylpyhuonepeilit

Dansanin kylpyhuonepeileissä on kokonainen mahdollisuuksien maailma. Suuren peilivalikoimamme ansiosta voit tehdä kylpyhuoneunelmistasi täyttä totta.

  • Sisustussuunnittelu

  • Tyyli

TÄYDELLINEN PEILISI

Sieltä löydät juuri sopivan ratkaisun, kun etsit valoilla tai ilman niitä varustettua peiliä. Peileissämme on useita eri hintaluokkia ja muotovaihtoehtoja. Harkituista ja laadukkaista tuotteistamme löytyy oikea vaihtoehto niin klassiseen, minimalistiseen kuin ylelliseenkin makuun.

Peileissämme on suuri muotovalikoima, minkä lisäksi niille ovat ominaista:

  • Energiaa säästävät valot
  • Ympäristöystävälliset ja kestävät materiaalit
  • Hyvä taidokas käsityö
  • Erityisluokan laatumateriaalit

Alan pitkän osaamisemme turvin olemme kehittäneet tiukat kriteerit parhaista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista, joiden ansiosta peilisi pysyy hyvänä vuosia.

Jos etsit valoin varustettua peiliä, tutustu houkutteleviin kuvastoihimme tai käy paikan päällä näyttelyissämme. Voit todeta laadukkuuden omin silmin ja samalla saat käsityksen peiliemme rajattomista mahdollisuuksista kylpyhuoneen sisustuksessa.

Peili on välttämättömyys joka kodissa, mutta sen ei ole pakko olla arkinen tai tylsä. Valitsemalla Dansanin peilin voit antaa kylpyhuoneellesi kotiisi ja makuusi sopivaa omaleimaisuutta.

MIKÄ PEILIN MUOTO MINUN PITÄISI VALITA?

Valinta pyöreän, soikean tai neliön muotoisen peilin välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja siitä, millaisen tyylin haluat kylpyhuoneeseesi. Seuraavassa on joitakin näkökohtia eri peilimuotojen osalta:

Pyöreä peili antaa kylpyhuoneelle pehmeän ja orgaanisen tunnelman. Pyöreä peili voi luoda rennompaa ja leikkisämpää tunnelmaa ja rikkoa huoneen teräviä linjoja ja kulmia.

Soikea peili antaa kylpyhuoneelle klassisen ja tyylikkään ilmeen. Pyöristetty muoto on pehmeä ja voi lisätä ripauksen hienostuneisuutta ja ajattomuutta. Soikeat peilit sopivat hyvin perinteisiin tai vintage-henkisiin kylpyhuoneisiin, mutta niitä voidaan käyttää myös nykyaikaisemmissa malleissa luomalla kontrastia orgaanisten muotojen ja puhtaiden linjojen välille.

Neliöpeilit ovat perinteisempiä ja ajattomia. Ne sopivat hyvin eri tyyleihin ja voivat lisätä järjestyksen ja symmetrian tunnetta. Neliöpeilit sopivat moderneihin, minimalistisiin tai teollisiin kylpyhuoneisiin, joissa puhtaat linjat ja yksinkertaisuus ovat tärkeitä.

Useimmissa kylpyhuonepeileissämme on valot, joten voit hankkia LED-valot, kun ostat kylpyhuonepeilin Dansanilta.