Calidris / Luna / You

Handy valaistu meikkauspeili

Käytännöllinen meikkipeili on pyöreä peili, joka suurentaa jopa 5-kertaiseksi. Tässä peilissä on magneettikiinnitys, joten voit helposti ottaa sen pois, kun tarvitset sitä, ja laittaa sen sitten takaisin. Peilissä on LED-valot, joissa on valaistuksenohjaus, ja siinä on myös USB-liitin sisäänrakennetun akun lataamista varten. Peiliä on ladattava 3 tuntia, minkä jälkeen sitä voi käyttää 3-5 tuntia per lataus.

Valittu
Alu look

190304391

Hinta
79 €

GTIN (EAN) 5711112906610
DB 2322642
Carcass colour Alu look
Height 18 cm
Width 18 cm
Depth (length) 2,40 cm
Volume 0,78 dm³
Net weight 0,41 kg
Gross weight 0,50 kg
Switch Sis. touch katkaisija
Kelvin 2100-6500K
Light specification 4W LED
Packaging height 20 cm
Packaging width 20 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi