Takuu

Dansani tuntee tuotteensa. Siksi voimme kuluttajalainsäädännön takaamien oikeuksien lisäksi tarjota 10 vuoden tuotetakuun kylpyhuoneen huonekaluille ja suihkulle*.

MITÄ TAKUU KATTAA?

Tuotteemme on valmistettu voimassa olevien harmonisoitujen teollisuusstandardien ja vaatimusten mukaisesti. Puisissa, posliinisissa ja lasisissa pinnoissa esiintyy luontaisia eroja, jotka kuuluvat materiaalin luonteeseen. Niitä ei pidetä Dansanilla tuotevirheinä, mikäli materiaalin laatu ja toleranssit säilyvät muuttumattomina.

Pesualtaat 10 vuoden takuu

Vapaasti sijoitettavat ja integroidut pesualtaat

Kalusteet 10 vuoden takuu

Pöytätasot, allaskaapit, laatikot, laatikon etuosat, säilytyskaapit, kaapinovet, peilikaapit, yläkaapit, hyllyt, ovet, korkeat kaapit, vetimet, tukijalat, saranat, vaimentimet ja laatikoiden liukukiskot

Suihkuratkaisut 10 vuoden takuu

Lasit, saranat, kiinnikkeet, profiilit, kiskot, vetimet, kahvat, suihkun pohja-altaat, kaapit, koukut, suihkuhyllyt, pyörät ja ohjauskiskot

Peilit, sähkö ja valaistus 10 vuoden takuu

Valaistut tai valaisemattomat peilit, valaisimet ja riippuvalaisimet katto- ja huonevalaistukseen, kaappien ja laatikoiden valonlähteet

Lisävarusteet, joilla on 10 vuoden takuu

Valaisimettomat meikkauspeilit, lankakorit, pyyhetelineet, puutarjottimet, koukut, hyllyt ja suihkulastat

Lisävarusteet, joilla on 5 vuoden takuu

Pyyhekuivaimet ja valaistut meikkauspeilit

MITÄ TAKUU KATTAA?

Takuu edellyttää, että tuote on asennettu sen mukana toimitettujen asennusohjeiden mukaisesti. Dansani ei vastaa väärästä asennuksesta tai kokoamisesta aiheutuneista vahingoista tai vaurioista. Jos vastoin odotuksia tuotteessa on vikoja tai puutteita, toimita meille asiakirjat ennen asennusta, koska valitusoikeus lakkaa, jos tuote on asennettu. Vesi- ja sähköliitännät on tehtävä valtuutetun ammattilaisen toimesta voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Takuu edellyttää, että hoito-ohjeita noudatetaan. Tuotteita ei vaihdeta, jos niitä on hoidettu tai käytetty väärin tai niiden käyttötarkoitusta on muutettu.

MITÄ TAKUU EI KATA?

Huomaa, että takuu raukeaa ja kosteusvaurioiden riski kasvaa, jos rakenteisiin ja/tai malliin tehdään muutoksia. Suosittelemme lukemaan ja noudattamaan hoito-ohjeita. Käytä vain suositeltuja puhdistusaineita, jotta tuotteet pysyvät kauniina vuosia eteenpäin.

Takuu ei koske kolmannen osapuolen kustannuksia tai muita kuin Dansanin toimittamia tuotteita. Mahdolliset näihin liittyvät kustannukset kattaa ao. kalusteita koskeva vakuutus tai kuluttajan oma vakuutus. Takuu ei kata kuluvia osia. Katso alla oleva kaavio.

* Laajennettu tuotetakuumme koskee tuotteita, jotka on ostettu 1.1.2021 jälkeen. Aiemmin ostettujen tuotteiden tuotetakuu on 5 vuotta.

EI 10 VUODEN TAKUUTA

Alla oleville tuotteille myönnetään vain 1 vuoden takuu.

Pullovesilukko, ylivuotorenkaat, peitinrenkaat, ylivuotoruusukkeet, pohjaventtiilit ja ylivuotosetit

Sähköiset vaihdettavat komponentit, kuten esim. ajurit. Normaalia käyttöä suurempi valaistus. Normaalikäytöksi määritellään 4 tuntia päivässä

Tiivistelistat, magneettilistat, sokkelilistat, lattiaprofiilisarjat ja tippalistat

Suihkulastojen kumilistat ja hoitoaineet

ONKO SINULLA VIELÄ KYSYTTÄVÄÄ?

Asennusohjeet

Täältä löydät kaikkien Dansani-sarjojen asennusohjeet.

Lisätietoja tästä

Hoito-ohjeet

Täältä löydät tuotteidemme hoito-ohjeet.

Lisätietoja tästä

SAAT VASTAUKSIA KYSYMYKSIISI

Useimmin kysytyt kysymykset löytyvät täältä:

FAQ

Yhteydenotto

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

Ota yhteyttä täällä