Calidris / Luna / You

Bubble-valaisin peiliä varten

Hemmottele itseäsi Dansanin hienostuneella ja toimivalla Bubble-valaisimella; se on täydellinen lisä kylpyhuoneeseesi. Tämä tyylikäs pyöreä musta valaisin on suunniteltu tyylikkyyttä ja monipuolista valaistusta silmällä pitäen vastaamaan nykyajan tarpeita. Bubble- valaisin on suunniteltu asennettavaksi erityisesti peileihin, joten se on ihanteellinen ratkaisu uudistettuun kylpyhuoneeseen. Valaisin on säädettävissä kaikkiin suuntiin, joten saat juuri haluamasi valaistuksen kylpyhuoneesi peilin ja pesualtaan päälle. Pyöreä muoto luo visuaalisen tasapainon ja lisää huoneeseen ajatonta eleganssia.

Valittu
Mattamusta

190304470

Hinta
139 €

GTIN (EAN) 5713804603395
VVS number 790114111
DB 2388365
Carcass colour Mattamusta
Height 12 cm
Width 12 cm
Depth (length) 12 cm
Volume 1,73 dm³
Net weight 0,26 kg
Gross weight 0,35 kg
Switch Ilman katkaisija
Type 12V valonohjauksella
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 685 lm
Light specification 5, 5W LED
RA 95
Packaging height 15 cm
Packaging width 15 cm
Packaging depth (length) 15 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi