Calidris / Luna / You

Corona peili valoilla valaistuksenohjauksella

Dansani Corona Oval -peili, jossa on valaistuksenohjaus, on enemmän kuin pelkkä peili. Tämä soikea peili tarjoaa kauniin heijastuksen lisäksi myös yksilöllisen valaistuksen. Peilissä on kaunis taustavalo, ja integroidun valonsäätimen avulla voit säätää valon voimakkuutta tarpeen mukaan. Luo täydellinen tunnelma, oli sitten aikainen aamu tai myöhäinen ilta. Koe sekä toiminnallisuus että estetiikka tämän kauniin Dansani-peilin avulla.

Valittu
Peili

95950

Hinta
568 €

GTIN (EAN) 5713804635167
VVS number 780986650
Carcass colour Peili
Height 105 cm
Width 50 cm
Depth (length) 3 cm
Volume 15,75 dm³
Net weight 6 kg
Gross weight 7,30 kg
Switch Sis. touch katkaisija
Lighting type Integroitu valaistus
Type 12V valonohjauksella
Energy class D
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2 840 lm
Light specification 20W LED
RA 90
Packaging height 110 cm
Packaging width 56 cm
Packaging depth (length) 8 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi