Calidris / Luna / You

Vastaanotin valaisimille

Vastaanotinyksikkö on välttämätön Dansani-valojen langattomaan ohjaukseen. Vastaanotinyksikkö, johon voidaan liittää enintään 5 valoa, takaa saumattoman ja keskitetyn ohjauksen. Näin voit ohjata valoa koko kylpyhuoneessasi ja määrittää sekä valon voimakkuuden että lämpötilan, jotka kaikki säätyvät samanaikaisesti, kun olet asentanut vastaanotinyksikön.

Valittu
Valkoinen

190304330

Hinta
111 €

GTIN (EAN) 5711112906009
Carcass colour Valkoinen
Height 2,20 cm
Width 30 cm
Depth (length) 30 cm
Volume 1,98 dm³
Net weight 0,20 kg
Gross weight 0,20 kg
Switch Ilman katkaisija
Type 12V valonohjauksella
IP class IP44
Kelvin 3150K
Lumen 430 lm
Light specification 5, 1W LED
RA 90
Packaging height 5 cm
Packaging width 9 cm
Packaging depth (length) 14 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi