• Kotisivu / 
  • Hyllyt / 
  • Illumi hylly valolla, pistorasia, 2 x USB ja pyyheteline
Calidris / Luna / You

Illumi hylly valolla, pistorasia, 2 x USB ja pyyheteline

Illumi on ainutlaatuinen hylly, jolle on tunnusomaista sen musta alumiinireuna ja tummat sävytetyt lasihyllyt. Ne on luotu täydentämään epäsymmetristä sarjaa, jossa Illumi ulottuu huonekalujen ulkopuolelle ja luo design-elementin katseenvangitsijana. Illumi-hylly ei ole vain visuaalinen elementti, sillä siinä on myös käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen kylpyhuoneeseen. Sävytetyt lasipalat voidaan irrottaa, jotta voit käyttää Illumia pyyhetelineenä ja hyllyssä on valot, jotka tuovat kauniin valon pesualtaan päälle. Hyllyssä on jopa pistorasia, joten voit helposti ladata sähköhammasharjasi tai käyttää parranajokonettasi pesualtaan ääressä.  Illumi-hylly yhdistää ylellisyyttä ja helppokäyttöisyyttä kylpyhuoneeseesi. Tämä hylly on enemmän kuin pelkkä säilytysratkaisu; se on huolella valittu suunnittelukokemus, jossa estetiikka ja toiminnallisuus yhdistyvät luoden kylpyhuoneympäristön, joka on sekä kaunis että käytännöllinen.

Valittu
Mattamusta

190304811

Hinta
580 €

GTIN (EAN) 5713804625168
Carcass colour Mattamusta
Height 8 cm
Width 140 cm
Depth (length) 10 cm
Volume 11,20 dm³
Net weight 3,20 kg
Gross weight 4,80 kg
Switch Ilman katkaisija
Type 12V valonohjauksella
Energy class F
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1 552 lm
Light specification 14W LED
RA 90
Packaging height 13 cm
Packaging width 145 cm
Packaging depth (length) 15 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi