Suihkukaapit ja - seinät joka makuun ja tarpeeseen

Mikään ei ole mukavampaa kuin herätä aamulla lämpimään suihkuun ja antaa puhtaan veden huuhtoa yöunet mennessään. Sitten illalla on vuoro pulahtaa lämpimään kylpyyn ja antaa sen rentouttaa ja rauhoittaa. Dansani tarjoaa muutakin kuin vain kylpyhuonekalusteita: myös suihkukaapit, -seinät ja -nurkat kuuluvat valikoimaamme. Valitsemalla suihkuseinämme tai -syvennyksemme saat kokonaisvaltaisen tilan, jossa suihku sulautuu osaksi kylpyhuoneen sisustusta ja kokoa.

  • Suihku

  • Sisustussuunnittelu

TÄYDELLINEN SUIHKU

Vaikka kylpyhuoneesi ei olisikaan suuri, sisustusmahdollisuuksia on paljon ja tilaa riittää vielä sinulle itsellesikin.

Tutustu Match-sarjaan, johon kuuluu seitsemän perusmallia, tai XXL-sarjaan, johon kuuluvat mallit Classic ja Deluxe. Suihkukaapit ja -nurkkaukset tarjoavat useita mahdollisuuksia koon, muotoilun ja hinnan suhteen.

Dansani Match -suihku

Kokoa omaan kylpyhuoneeseesi sopiva suihkuratkaisu

Lisätietoja tästä

Dansani XXL -suihku

Suuret helppokäyttöiset ja kätevät liukuovet

Lisätietoja tästä

Suihkukaappien lasi ei ole vain lasia

Kaikki Dansanin suihkukaapit ja nurkkaukset valmistetaan karkaistusta lasista, joka on 5-6 kertaa tavallista lasia vahvempaa. Se on turvallista myös silloin, kun se kaikesta huolimatta sattuisi rikkoutumaan. Karkaistu lasi nimittäin rikkoutuu tuhansiksi vaarattomiksi murusiksi, kun taas tavallinen lasi rikkoutuu viiltävän teräviksi sirpaleiksi.

Kun suihkuovi on kirkasta lasia, se on helppo sovittaa yhteen muun kylpyhuoneen tyylin ja tunnelman kanssa.

Huurrelasi tekee suihkunurkkauksesta osittain läpinäkymättömän, se päästää valon läpi mutta suojaa suihkussa olijan. Valikoituja suihkumalleja on saatavilla sekä kirkkaina että huurrelasisina.

EasyCare tekee puhdistuksesta helppoa

Dansanin suihkukaapit ja-nurkkaukset on helppo puhdistaa ja lasipinta pysyy kauniina ja kirkkaana.
EasyCare on saksalainen, ympäristöä säästävä tuote, jonka riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius on sertifioinut OECD Guideline 2009:n mukaisesti. Kaikissa Dansani suihkukalusteissa on vakiovarusteena kestävä ja ympäristöystävällinen EasyCare-käsittely, joka estää lian ja kalkkitahrojen kertymisen jopa 30.000 kuivauskerran jälkeenkin. Riittää, että lasi kuivataan pehmeällä liinalla käytön jälkeen, niin se näyttää yhtä upealta vielä vuosienkin päästä.

Lämpimiä pyyhkeitä aina saatavilla

Sähköinen pyyhekuivain kuivattaa pyyhkeet nopeasti ja jättää ne miellyttävän lämpimiksi seuraavaan peseytymiskertaan.ja lisää hyvinvoinnin tunnetta. Ajastimen avulla voit määritellä milloin ja kuinka kauan pyyhkeet saavat kuivua. Näin varmistat, että sinulla on aina lämpimiä ja kuivia pyyhkeitä kun tarvitset. Samalla säästät ympäristöä, sillä pyyhekuivaimen ei kuulu olla toiminnassa jatkuvasti.

Valitse optimaalinen suihkuratkaisu

Meillä on juuri omaan kylpyhuoneeseesi sopivan kokoinen suihkukaappi tai -syvennys, huoneen koosta riippumatta.