Match

Teleskooppitukitanko 60-100 cm (kiinteä seinä)

Säädettävä teleskooppitukitanko on täydellinen ratkaisu vakauden luomiseen ja suihkuseinien turvalliseen kiinnittämiseen. Tämän tukitangon pituus on 60-100 cm, joten se on joustava ja helppo sovittaa erilaisiin suihkutiloihin. Älykkään teleskooppirakenteen ansiosta sitä on helppo säätää, mikä tekee myös asennuksesta nopeaa ja vaivatonta. Tanko on valmistettu kestävästä materiaalista, joten se kestää suihkun kosteutta. Siinä on tyylikäs ja minimalistinen muotoilu, joten se sopii mihin tahansa kylpyhuoneeseen.

Valitse väri
Valittu
Musta

1603503

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5713804327246
VVS number 674189502
DB 2256380
Carcass colour Musta
Height 60 cm
Width 3 cm
Depth (length) 3 cm
Volume 0,54 dm³
Net weight 0,94 kg
Gross weight 0,94 kg
Packaging height 60 cm
Packaging width 5 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi