Match / XXL

Suihkulasta, ruostumaton teräs

Dansanin ergonominen suihkulasta on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta. Kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihkulasta tarjoaa pitkän käyttöiän ja kestää korroosiota ja veden roiskumista. Ergonominen muotoilu takaa mukavan otteen, mikä tekee suihkuseinien puhdistamisesta helppoa. Tällä suihkulastalla voit helposti poistaa vesipisarat ja saippuajäämät, jolloin suihkualueesi pysyy tahrattomana ja puhtaana. Dansanin suihkulasta on välttämätön lisä jokaiseen kylpyhuoneeseen, joka etsii yksinkertaista ja tehokasta ratkaisua kiiltävän suihkukaapin ylläpitämiseen.

Valittu
Kromia

2400346

Hinta
41 €

GTIN (EAN) 5708877423476
VVS number 778418109
DB 1443738
Carcass colour Kromia
Material Ruostumaton teräs
Net weight 0,25 kg
Gross weight 0,25 kg
Packaging height 3 cm
Packaging width 27 cm
Packaging depth (length) 17 cm
Sarja Match, XXL

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi