Match

Suihkulasta kromista sis. silikonikoukun

Tämä minimalistinen suihkulasta on tyylikäs lisä kylpyhuoneeseesi. Se on kromattu, ja sen tyylikäs ja yksinkertainen muotoilu näyttää hyvältä. Suihkulasta on helppokäyttöinen ja poistaa helposti vesipisarat ja saippuajäämät suihkukalusteista ja -laatoista. Siinä on älykäs silikonikoukku, jonka avulla se on helppo ripustaa suoraan suihkukalusteen lasiin. Näin se on aina käden ulottuvilla, kun tarvitset sitä.

Valittu
Kromia

1600012

Hinta
41 €

GTIN (EAN) 5711112059989
VVS number 674149804
DB 1819854
Carcass colour Kromia
Net weight 0,23 kg
Gross weight 0,25 kg
Packaging height 27 cm
Packaging width 22,50 cm
Packaging depth (length) 3,70 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi