Match / XXL

Kulmahylly, kromi

Ovela ruostumattomasta teräksestä valmistettu hylly shampoon ja saippuan säilytykseen suihkussa. Tämä älykäs suihkuhylly voidaan asentaa seinälle suihkualtaan nurkkaan ilman ruuveja, jolloin lopputulos on siisti ja tyylikäs. Voit myös halutessasi jyrsiä hyllyn olemassa olevaan suihkunurkkaukseen ja saumata sen. Näin voit lisätä käytännöllistä säilytystilaa suihkuusi ilman, että sinun tarvitsee muuttaa olemassa olevaa suihkualustaa. Koska Dansani panostaa laatuun ja kestävyyteen, suihkuhyllymme on luonnollisesti valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät vettä ja korroosiota, mikä takaa, että se kestää monta vuotta.

Valittu
Kromia

2400600

Hinta
92 €

GTIN (EAN) 5708877080495
VVS number 774490117
DB 1443752
Carcass colour Kromia
Material Ruostumaton teräs
Net weight 0,27 kg
Gross weight 0,27 kg
Packaging height 30,60 cm
Packaging width 23 cm
Packaging depth (length) 2 cm
Sarja Match, XXL

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi