Calidris / Luna / Mido+ / You

Dot vetimet

Dot on pieni ja huomaamaton pyöreä nuppivedin, joka voidaan lisätä kylpykalustesteisiin ilman, että se hallitsee ulkonäköä. Yksinkertainen ja herkkä vedin sopii täydellisesti useisiin eri tyyleihin. Dot-vedin on valmistettu kestävästä Zamak-nimisestä metalliseoksesta. Tätä materiaalia käytetään koruissa, napeissa ja elektroniikkakomponenteissa, mutta se sopii erinomaisesti myös kylpyhuonekalusteiden kahvoihin.

Valitse väri
Valittu
Kiiltävä kromi

189554043

Hinta
10 €

GTIN (EAN) 5711112963033
VVS number 781295004
DB 2076320
Carcass colour Kiiltävä kromi
Width 3,60 cm
Depth (length) 3,50 cm
Material Sinkki
Net weight 0,06 kg
Gross weight 0,06 kg
Packaging height 5 cm
Packaging width 5 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Calidris, Luna, Mido+, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi