Calidris / Luna / Mido+ / You

Daisy vetimet

Daisy on kaunis ja siinä on erityinen pinta, jossa on pieniä uria. Niiden ansiosta valo paistaa kauniisti kaappiin, jossa heijastus muodostaa herkän pienen kukan - tästä nimi Daisy. Vedin sopii hyvin romanttisempaan tyyliin, mutta voit tietenkin käyttää sitä miten haluat. Daisy-vedin on valmistettu kestävästä Zamak-materiaalista.

Valitse väri
Valittu
Kiillotettu messinki

189552044

Hinta
10 €

GTIN (EAN) 5711112962982
VVS number 781295605
DB 2076318
Carcass colour Kiillotettu messinki
Width 2,40 cm
Depth (length) 2,60 cm
Material Sinkki
Net weight 0,05 kg
Gross weight 0,05 kg
Packaging height 5 cm
Packaging width 5 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Calidris, Luna, Mido+, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi