Calidris / Luna / You

Lyra riippuvalaisin

Kauniissa Lyra-valaisimessa on tyylikäs ja yksinkertainen estetiikka, joka sopii täydellisesti moderniin sisustukseen. Riippuvalaisimessa yhdistyvät moderni muotoilu ja edistyksellinen valaistustekniikka. Valaistuksenohjauksella voit helposti säätää valon voimakkuutta ja lämpötilaa tarpeen mukaan, mikä auttaa luomaan erilaisia tunnelmia kylpyhuoneeseesi. Kestävistä materiaaleista valmistettu riippuvalaisin lisää sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen. Tämä lamppu on kytkettävä johonkin valonsäätimestämme, jotta se toimisi, sillä siinä ei ole LED-ohjainta.

Valitse väri
Valittu
Messinki

190304382

Hinta
111 €

GTIN (EAN) 5711112906528
Carcass colour Messinki
Height 9 cm
Width 4 cm
Depth (length) 4 cm
Volume 0,14 dm³
Net weight 0,47 kg
Gross weight 0,62 kg
Switch Ilman katkaisija
Type 12V valonohjauksella
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 635 lm
Light specification 5W LED
RA 95
Packaging height 9 cm
Packaging width 9 cm
Packaging depth (length) 14 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi