Calidris / Luna / You

Bubble riippuvalaisin

Bubble-riippuvalaisin on kaunis pyöreä valaisin, joka lisää ajatonta eleganssia kylpyhuoneeseesi. Valaisin sopii mustaan asennus​​koteloon, joka lisää modernia ilmettä ja luo visuaalista kontrastia. Tämän ansiosta Bubble-riippuvalaisin on huomiota herättävä elementti huoneessa. Bubble-riippuvalaisin on helposti säädettävissä, joten voit suunnata valon haluamaasi paikkaan. Käytä valaisinta yhdessä useiden muiden Bubble-valaisimien kanssa. Silloin se on enemmän kuin pelkkä valonlähde; se on myös esteettinen asia, joka muuttaa kylpyhuoneesi ja antaa sille hienostuneen eleganssin. Tämä lamppu on kytkettävä johonkin valonsäätimestämme, jotta se toimisi, sillä siinä ei ole LED-ohjainta.

Valittu
Mattamusta

190304480

Hinta
111 €

GTIN (EAN) 5713804603418
VVS number 790114101
Carcass colour Mattamusta
Height 12 cm
Width 12 cm
Depth (length) 12 cm
Volume 1,73 dm³
Net weight 0,48 kg
Gross weight 0,68 kg
Switch Ilman katkaisija
Type 12V valonohjauksella
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 685 lm
Light specification 5, 5W LED
RA 95
Packaging height 15 cm
Packaging width 15 cm
Packaging depth (length) 15 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi