Calidris / Luna / You

Refined pyyheteline

Dansani Refined -jalat ovat täydellinen yhdistelmä estetiikkaa ja käytännöllisyyttä allaskaappiisi. Nämä tyylikkäät mustat jalat eivät vain lisää ripauksen hienostuneisuutta huonekaluihisi, vaan lisäksi ne toimivat myös käytännöllisenä pyyhetelineenä allaskaapin sivuilla.  Ohuen muotoilunsa ansiosta Refined-jalat kehystävät allaskaappia kauniisti ja antavat sille hienostuneen ilmeen. Musta väri lisää modernia kontrastia, joka sopii eri sisustustyyleihin ja tekee niistä monipuolisen valinnan kylpyhuoneesi suunnitteluun. Pyyhetelinetoiminto tekee Refined-jaloista vieläkin palkitsevampia. Voit ripustaa pyyhkeesi helposti allaskaapin sivuille, jolloin niihin pääsee helposti käsiksi ja järjestät samalla kylpyhuonettasi. Tämä älykäs kaksoistoiminto tekee Refined-jaloista käytännöllisen ja tyylikkään lisän huonekaluihisi.

Valittu
Musta

843200000

Hinta
261 €

GTIN (EAN) 5713804632630
DB 2388829
Carcass colour Musta
Height 80 cm
Width 40 cm
Depth (length) 10 cm
Volume 32 dm³
Net weight 3,70 kg
Gross weight 4 kg
Packaging height 85 cm
Packaging width 45 cm
Packaging depth (length) 15 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi