Calidris

Kannatin kiillotettua, ruostumatonta terästä

Dansani Calidris -kylpyhuonekalusteiden konsolikannattimen avulla voit nostaa kylpyhuoneesi uusiin ulottuvuuksiin. Sen avulla voit käyttää työtasoasi pidennettynä pöytänä, jota voit käyttää meikkausalueena tai vastaavana. Konsolikannatin sopii täydellisesti Dansani Calidris -työtasoihin ja tukee ja viimeistelee koko työtason kauniisti ja tyylikkäästi.

Valittu
Alu look

641020448

Hinta
258 €

GTIN (EAN) 5708877906191
Carcass colour Alu look
Height 40 cm
Width 3 cm
Depth (length) 41 cm
Volume 4,92 dm³
Net weight 1,73 kg
Gross weight 1,83 kg
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi