Luna / You

Classic tukijalat

Viimeistele kylpyhuonekalusteesi tukevasti luotettavien tukijalkojemme avulla. Nämä jalat eivät ainoastaan lisää vakautta kalusteillesi, vaan ne myös viimeistelevät tyylikkäästi kylpyhuoneesi. Tukijaloilla voit korostaa kylpyhuoneesi tyyliä. Luo tasapainoinen ja luotettava sisustus tukijaloilla, jotka on valmistettu sopimaan täydellisesti kalusteisiisi.

Valitse väri
Valittu
Musta

842120028

Hinta
22 €

GTIN (EAN) 5713804013224
DB 2076575
Carcass colour Musta
Height 24,40 cm
Net weight 0,24 kg
Gross weight 0,24 kg
Packaging height 30 cm
Packaging width 5 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi